Mik a tapasztalatok Zagyvai Gáborral kapcsolatban?
Érdeklődnék, hogy ki tetováltatott Zagyvai Gáborral és mik a tapasztalatai vele kapcsolatban!
Nagyon tetszenek a munkái, de kicsit idegenkedem tőle, hiszen elég furcsának tartom ezt a kampós akasztgatós dolgot. Érdeklődnék, hogy ez mennyire érezhető a szalonban és vele kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
ne vele varrass! piercing, bodymod okè ez a specialitása. de tetoválni nem tud, ezt ő el is mondta. van egy rajz stílusa , ami ilyen elvont karikatúraszerű nemtudommi, abból van egy csomó mintája amit meg tud csinálni old school stílusban, illetve egyszerűbb mintákat . de realisztikus vagy ilyesmit nem kèrnèk tőle.
a kampózás az ő dolga, ez egy spirituális dolog neki, ettől nem kell elítèlni, ő ilyen csinálja csak ha neki ez a boldogság.
egyèbkènt egy rendkívül kedves, èrtelmes srác.nugodtan írj neki facen, válaszolni fog, èa kèrdezt tőle bátran.
Nyugi, nem lógnak a szalonjában kampóra akasztott emberek.😂 Ő sem akar majd rábeszélni.
Ha tetszik a stílusa, nyugodtan tetováltass vele. Nekem fehér tetoválást csinált, nagyon szép lett, szeretem. Nem fakult, nem színeződött el az évek alatt.
ezèrt mondtam hogy csak ezt az egyfèle stílust tudja ezt el is mondta egy interjúban.
a legtöbb tetováló azèrt nem csak egy stílusban dolgozik.
erre caak felhívtam a kèrdező figyelmèt hogy valszeg ha bevisz egy kèpet akkor azt nem fogja tudni megcsinálni ha nem pont az ő stílusa , vagy átalakítja.ha olyat akar mint a Gábor stílusa akkor okè, de neki nem a tetoválás a szakterülete, hanem piercer, ès testmódosító.
nem kell egyből torkonmarni, nem azt mondtam hogy tilos vele tetováltatni
itt vannak a mintái ...azèrt ez nem egy nèpszerű stílus....nem alap hogy mindenki ilyen stílust akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!