Ötletek hogyan tudnák egy tetoválást egy másik
tetoválással rejteni úgy hogy könnyen ne lehessen
észrevenni?
Figyelt kérdés
Nrm.tudom mi h volt és tudom h csak sorozat de valahogy úgy képzeltem mint a prison brake ből ahogy Scofield takarta a tervrajzokat.
Egy sarlókalapács kombót akartok néhány szóval, alkarra szeretném, angliába melozok jelenleg, de talán nem örökké, így azon gondolkozok h inkább felkar belül.
H mé pont azt? Csak.
Eddigu ötleteim: szövegből formát( nem okés könnyű)
Árnyékolás( szintén túl könnyű, esetleg egy nagyobb képből belogó kis árnyék/tükörkép de az már nem az én világom, matrica jelleggel szeretek varratni)
Szerintem takard el egy nagy ponttyal vagy kárásszal,nem igazán tudom mit vártál ebben a kategóriában. :D
2017. máj. 16. 00:09
3/10 anonim válasza:
Ez ilyen google fordítós kérdés, vagy mi? :D
2017. máj. 16. 01:26
4/10 Salx Narval válasza:
A sarló kalapács csillag nélkül nem sokat ér, azt meg a homlokodra kellene szerintem. Ha hazajössz és szégyenled legfeljebb alá varratod, hogy Heineken:D Amúgy rossz helyen jársz. Ne csináltass olyan tetoválást amit nem mersz vállalni, ez csak egy tanács.
2017. máj. 16. 02:28
5/10 anonim válasza:
mi a f***sz van? xDD
2017. máj. 16. 06:02
6/10 anonim válasza:
Először is hány literes a kezed?
2017. máj. 16. 06:59
7/10 anonim válasza:
Ez kicsit sok volt most reggelre...
2017. máj. 16. 07:00
8/10 anonim válasza:
Rossz kategória! Kérdésed a Szépség-divat -> Tetoválás témába tedd fel, lehetőleg értelmesen, helyesen írva, és kicsit fejtsd ki bővebben. Nem teljesen világos, hogy mit szeretnél és hogy abból mit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.