Mennyibe kerül nagyjából egy borsónyi méretű tetoválás?
Tetoválás elkészítésénél csak egy szempont a méret.
Megfizeted a rád fordított időt, általában ez fél óra, óra időintervallumnál kezdődik, akkor is, ha öt perc alatt kész a tetoválás. Ez a legtöbb helyen az ún. alapár. (Nagyon apró mintáknál van, ahol ettől eltekintenek és/vagy külön kategóriát hoztak létre ezeknek, erről az adott szalonban tudsz érdeklődni.)
Nyilván ezen felül fizeted a munkaórák számát, szalontól függően méret vagy óradíj alapján - nyilván ez nálad kiesik.
DE!
A legkisebb és a legnagyobb mintánál is ugyanúgy meg kell fizetned a tűt, a fertőtlenítőt, a mindenféle használt eszközöket, meg persze a tintát magát. És ezek ugyanúgy kellenek a kétperces tetováláskor is, mint az egészhátasnál - mert ugye, nem szeretnéd, ha az a borsónyi hely elfertőződne a bőrödben? Na ugye.
Ezeket mind tartalmazza a fent emlegetett alapár, és ezért van az, hogy a kis tetoválás sem úgy készül, hogy "kb 300 vagy még annyi se".
az a tetováló, aki 5000 alatt bárminek nekiáll, az kontár
az anyag, a sterilizált eszközök és az ideje ennyinél kezdődik
pont nem tetováló vagyok, de ne zavarjon, csak én igényes vagyok ;)
neked meg sok sikert a hep c, hep a, hiv fertőzésedhez...mellesleg k.ra nem 50 forint egy steril tű
Ázsiából egy 16G steril piercingtű kerül nagy tételben kb 180 forintba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!