Szerintetek ez lehet tetoválás allergia? Vagy gyulladás?
Figyelt kérdés
Holnap lesz 2 hete hogy elkészült az első tetoválásom a hátamra. Úgy kezeltem ahogy mondta, 2nap fólia, vizes papírtörlővel törölni, bepantennel kenni. Utána antibakteriális szappannal mostam este. KB a 4.napon kezdett hámlani,de nagyon kevés festékes valami jött ki. KB a 7.nap kezdett el iszonyatosan viszketni, és azóta kis apró pattanások vannak rajta. Akkor vettem bepanten pluszt. Heges a felületet. Még mindig viszket. Egyébként ekcémás a bőröm, de ott nem. De viszont ilyen kis pattanások szoktak lenni. Szerintetek lehet h be van gyulladva ? Menjek dokihoz vele?2017. máj. 8. 11:04
1/5 anonim válasza:
Nekem öt napja lett csinálva egy az alkaromra, most kezdett el nagyon viszketni..szóval a viszetés az teljesen normális mivel gyógyul.. a pattanások miatt viszont szerintem inkább a tetoválót kellene megkérdezned, lehet jobban tudja, hogy ez mennyire normális(vagy nem) mint egy háziorvos.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy mit csináljak... lehet így gyulladás annak ellenére hogy antibakteriális szappannal mostam és fertőtlenítős bepantennel volt kenve? Lehetséges? Nagyon reménykedem benne hogy csak véletlenül persegett ott ki
2017. máj. 8. 14:56
3/5 A kérdező kommentje:
Jah és volt bele ütve fehér is, az szinte teljesen kikopott belőle
2017. máj. 8. 14:57
4/5 anonim válasza:
Irány a tetováló, aztán a bőrgyógyász. Utóbbi majd megmondja, hogy mivel kenegesd.
Egyébként volt itt a napokban egy kérdés, ha alapból ekcámára hajlamos vagy, akkor a tetoválás sem javasolt.
5/5 anonim válasza:
Nekem is kb ugyanaz van, amit leírtál. Azt mondta a tetováló, hogy csak testápolóval kenjem. Remélem így jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!