Egy csajon ez a tetoválás szerintetek hogy mutatna?
Kiskorom óta a kedvenc gitárosom, énekesem, ezért szeretném magamra varratni. Sok Hetfield-es tetoválást láttam már, utána is kerestem neten, ilyet pont nem találtam még, hogy másnak lenne már.. de mivel lány vagyok, szerintetek külső alkaron hogy mutatna? Egyáltalán, már csak amiatt is, hogy csaj vagyok..
Pasik, ha olvassátok-és netán szeretitek a zenekart, ti hogy viszonyulnátok ahhoz ha egy lányon látnátok?
Erről a képről lenne szó, fekete-fehérben :)
Szerintem egy profi tetováló tud neked úgy tervezni, hogy a színvilág használható legyen. Arca pl. tök jól meg van világítva a képen is. Csak tényleg olyan tetoválót keress, aki portrékban profi. :)
És egyébként azt gondolom, hogyha neked ez a szíved vágya, akkor ne érdekeljen, ki mit gondol róla. Egy rózsaszín pincsis tetoválástól sem lennél nőiesebb...
iiiiimádom:D király!!!!! metal!!!
(végre nem álomfogó, meg madárka meg rózsa meg foreverrántotthús)
23L
Persze én sem szeretnék tul sötét tetoválást, van már egy pár darab, nekem is van izlésem hogy ne egy paca legyen a karomon. sajnálom ha valaki ugy gondolta hogy nem alakítanám át ugy a fotot hogy használható és izléses legyen. ;)
Utolsó kommentelő, köszi a választ! :) feldobta a napomat az ujjongásod :D :)
Ja, az lemaradt, hogy: 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!