Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy csajon ez a tetoválás...

Egy csajon ez a tetoválás szerintetek hogy mutatna?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta a kedvenc gitárosom, énekesem, ezért szeretném magamra varratni. Sok Hetfield-es tetoválást láttam már, utána is kerestem neten, ilyet pont nem találtam még, hogy másnak lenne már.. de mivel lány vagyok, szerintetek külső alkaron hogy mutatna? Egyáltalán, már csak amiatt is, hogy csaj vagyok..

Pasik, ha olvassátok-és netán szeretitek a zenekart, ti hogy viszonyulnátok ahhoz ha egy lányon látnátok?

Erről a képről lenne szó, fekete-fehérben :)

[link]

2017. máj. 7. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez túl fekete, borzasztó lesz tetoválásként, pláne akkorában, ami egy női alkaron elfér
2017. máj. 7. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Jézus ne!
2017. máj. 7. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy profi tetováló tud neked úgy tervezni, hogy a színvilág használható legyen. Arca pl. tök jól meg van világítva a képen is. Csak tényleg olyan tetoválót keress, aki portrékban profi. :)

És egyébként azt gondolom, hogyha neked ez a szíved vágya, akkor ne érdekeljen, ki mit gondol róla. Egy rózsaszín pincsis tetoválástól sem lennél nőiesebb...

2017. máj. 7. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
jaj ne! inkább egy metallica felirat de ezt így ne
2017. máj. 7. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól megtervezne jó kis tetkó lenne belőle, az meg ne izgasson ha pár srácnak nem tetszik, lehet valaki fújol de más meg úgy menne oda hogy "úúúú az egy Hetfield tetkó?", mindenkinek más az ízlése, csak mert pár emberébe nem esel bele ne érdekeljen, nem az őbőrükön lesz hanem a tiéden és ha téged ez tesz boldoggá a büdös életben senkinek sincs joga ezt megtagadni tőled.
2017. máj. 7. 19:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, elfelejtettem oda írni, hogy nem konkrét ebben a színvilágban lenne-hiába fekete-fehér. kicsit világosabb háttér, szélei fele világosodó/halványodó. Egyik jó barátom, aki ért az ilyenekhez, azt mondta hogy segít kicsit átdolgozni hogy ne legyen ennyire sötét, mert én sem úgy szeretném. Feliratot pedig azért nem szeretnék, mert bazi sok embernek van. Nem ez lesz/lenne az első tetoválásom, mindig próbálok az egyedi, "nem tömeg" felé tartani. -"Nem tömeg"-et most úgy értem, hogy sok embernek van már, és nem úgy, mint divatot...
2017. máj. 8. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:

iiiiimádom:D király!!!!! metal!!!

(végre nem álomfogó, meg madárka meg rózsa meg foreverrántotthús)

23L

2017. máj. 15. 14:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Persze én sem szeretnék tul sötét tetoválást, van már egy pár darab, nekem is van izlésem hogy ne egy paca legyen a karomon. sajnálom ha valaki ugy gondolta hogy nem alakítanám át ugy a fotot hogy használható és izléses legyen. ;)

Utolsó kommentelő, köszi a választ! :) feldobta a napomat az ujjongásod :D :)

Ja, az lemaradt, hogy: 21/L

2017. máj. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!