Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Volt már olyan közületek akit...

Volt már olyan közületek akit tetoválása miatt küldtek el?

Figyelt kérdés
Gondolok pl arra hogy álláinterjún eltakarta de kesobb már nem tudta és kirúgták
2017. máj. 2. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt. De olyan volt már, hogy az állásinterjú előtt megkérdezték van-e tetoválásod, mert az kizáró ok. Korrektek voltak az elején közölték, hogy a tetoválás nem elfogadott. Ahogy a legtöbb munkánál elvárás az egészségügyi információ is.
2017. máj. 2. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Mar az allasinterjun kozoltek hogy ez igy nem lesz jo
2017. máj. 2. 11:39
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha állásinterjun nem kerdezik akkor nem koteles az ember megmondani?
2017. máj. 2. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Vannak munkák ahol alapesetben nem lehet tetoválása az embernek. Az interjún nem is kérdezik meg, hiszen ahogy mondani szokták: Ezt tudni kell, hogy ennél és ennél a munkánál nem megengedett a tetoválás.

Pl:

- stewardessnek ne menjen akinek tetkója van, mert kizáró ok.

- Röntgent kezelőnek se menjen akinek tetkója van.

- Bizonyos orvosoknak is kizáró ok.

- pap sem lehetsz tetoválással.

Csak pár példa, ahol nem kérdeznek rá a tetkóra mert az ember tudja, hogy oda nem mehet.

Mégis milyen munka volt ahonnan kirúgtak a tetkód miatt?

2017. máj. 2. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Én banki ügyintézőnek jelentkeztem (front office) és az állásinterjún látszott a tetoválásom (csukló).

Jó volt az önéletrajzom, de mondta az interjúztató, hogy sajnos a banknak az a policy-ja, hogy látható tetoválás nem lehet...

most ügyfélszolgálatos vagyok a munkaügyi hivatalban, nem túl jó hely és a fizu is szar, de akik ide járnak, azokat nem nagyon érdekli a tetkóm...

2017. máj. 2. 23:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Még nem rúgtak ki. Egyébként fogyatékos emberekkel foglalkozom szociális otthonban!
2017. máj. 4. 15:51
 7/10 A kérdező kommentje:
5.hónapja kerultem ide de mivel rosszabb idok voltak nem latszott az alkaromon a tetovalas de mar sajnos sokaig nem tudom takargatni
2017. máj. 4. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ilyen helyen nagyon háklisak lennének rá ha már óvónőnek is lehet egyes helyeken.
2017. máj. 6. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Én úgytudom ha nem látható helyen van akkor felvesznek bárhova
2017. máj. 6. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
ja, volt. szerencsére inkább kíváncsiak lesznek rám legtöbb helyen. de akkor kinevettem, mert egy ilyen plázacica interjúztatott, alig volt idősebb is, csak úgy nézett ki, mint egy címlaplány :D megmondtam neki, majd egy kövi életben leszek én a cicababa, te meg a tetovált lány :D
2017. máj. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!