Mennyire fáj egy tetoválás az ujjamon?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, én még egy jó ideig nem akarok tetoválást. (13/L)
Sokan azt mondják hogy ujjon, fül mögött és ilyen helyeken jobban fáj. Erre lennék kíváncsi :)
2017. ápr. 28. 22:52
1/2 anonim válasza:
Mindenkinek más a fajdalomtűrő képessége. Nekem személy szerint a se a kezfejemen se az ujjamon nem fájt, csak kellemetlen volt. Csak a könyökömön volt néha túl kellemetlen az érzés.. Nyaknál meg extrán. De nem fájt.
2/2 anonim válasza:
Nekem fajt de kibirhato volt az a par perc.
Mindenki maskepp birja nekem pl az alkaros tetkom nemfajt a csuklomnal kellemetlen volt 3ora volt de pl a kulcs csontomnal van egy felirat az kb 15-20p volt es ezt nagyon nehezen birtam elegge fajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!