Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fáj egy tetoválás?

Mennyire fáj egy tetoválás?

Figyelt kérdés

A csuklómra szeretném a real madrid logóját tetováltatni.

nem ilyen giga nagyban hanem kicsiben (nem extra mini).

akinek van már tetkója annak mik a tapasztalatai?

2017. ápr. 10. 06:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kibírható. Olyan, mintha egy darázs csípne meg, de az az érzés folyamatos.

A csuklót én meggondolnám a helyedben. Sok helyen rossz a megítélése a tetkóknak és a csuklód szinte mindig látszik. Ha nem akarsz hátrányos megkülönböztetést, tedd kicsit eltakarhatóbb helyre. Ez a rút valóság, de sajnos ez is szempont.

2017. ápr. 10. 07:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :)
2017. ápr. 10. 07:03
 3/12 schwagy válasza:
0%
Jó tanács,ne tedd, hidd el megfogod bánni, egy életre nyomot hagy a bőrödben..Nem ér ennyit egy tetoválás, csak mert akkor menő vagy a haverok közt vagy ilyesmi, tetoválást nagyon súloysan elítélem, és ahogy egyik válaszadó mondta, meg is bélyegeznek,bár hozzáteszem lehet rendes ember akinek tetoválása van, de az már azért mutat valamit a szellemi éretségéről, remélem sikerül lebeszéljelek róla.
2017. ápr. 10. 07:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem 5 van, bordán nagyon fájt, de más helyeken teljesen kibírható volt. A csuklót viszont jól gondold meg, egyrészt kegyetlen pocsékul mutatnak ott a tetoválások, másrészt egy ilyen látható tetkó a munkaerőpiacon is hátrányt jelenthet később (sajnos).
2017. ápr. 10. 10:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) a felkar mennyire fájt?
2017. ápr. 10. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok, nekem a felkaromon van, nem volt nagy cucc. Attól függ, mekkorát szeretnél, mert ha sokáig csinálják elfárad a bőröd és akkor már kellemetlenebb.

schwagy-nak üzenném, hogy az intellektussal kapcsolatos nézeteit vigye vissza a kő alá, ahol él.

2017. ápr. 10. 19:05
 7/12 schwagy válasza:
Vitorlásban élek:)
2017. ápr. 10. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
még az lenne a kérdésem hogy a kézhajlatban vagy az alkar tetején mennyire fáj?
2017. ápr. 11. 06:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Minél vékonyabb a bőr és minél több az idegvégződés, annál rosszabb lesz. De ha valóban vágysz egy tetoválásra, akkor nem a fájdalom alapján döntesz. Vagy gondold át az egész tetkó-dolgot, vagy fogd fel, hogy a dolgok egyénenként változnak, a fájdalomtűrő képesség is sokat számít, illetve az, hogy mennyire ügyes a mester.

Én továbbra is csak a darázscsípéshez tudom hasonlítani.

2017. ápr. 11. 06:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem alkaron van tetoválásom, kb 4-5 órás művelet volt, az elejét nagyon jól bírtam (pedig elég alacsony a fájdalom küszöböm) de a végén mikor már ugye törölgette meg minden, azt hittem ha még egyszer hozzám ér, megrúgom. :D Mindent egybevetve kibírható teljesen.
2017. ápr. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!