Mennyire fáj egy tetoválás?
A csuklómra szeretném a real madrid logóját tetováltatni.
nem ilyen giga nagyban hanem kicsiben (nem extra mini).
akinek van már tetkója annak mik a tapasztalatai?
Kibírható. Olyan, mintha egy darázs csípne meg, de az az érzés folyamatos.
A csuklót én meggondolnám a helyedben. Sok helyen rossz a megítélése a tetkóknak és a csuklód szinte mindig látszik. Ha nem akarsz hátrányos megkülönböztetést, tedd kicsit eltakarhatóbb helyre. Ez a rút valóság, de sajnos ez is szempont.
#1-es vagyok, nekem a felkaromon van, nem volt nagy cucc. Attól függ, mekkorát szeretnél, mert ha sokáig csinálják elfárad a bőröd és akkor már kellemetlenebb.
schwagy-nak üzenném, hogy az intellektussal kapcsolatos nézeteit vigye vissza a kő alá, ahol él.
Minél vékonyabb a bőr és minél több az idegvégződés, annál rosszabb lesz. De ha valóban vágysz egy tetoválásra, akkor nem a fájdalom alapján döntesz. Vagy gondold át az egész tetkó-dolgot, vagy fogd fel, hogy a dolgok egyénenként változnak, a fájdalomtűrő képesség is sokat számít, illetve az, hogy mennyire ügyes a mester.
Én továbbra is csak a darázscsípéshez tudom hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!