Askr2001 kérdése:
Hogy változtassam meg a vélenyem a tetoválásról?
Figyelt kérdés
2 hete csináltattam, és tetszik is. De néha olyan érzésem van, hogy megbántam. Ilyenkor hogy "beszéljem be magamnak" hogy jo és nem lesz gond. Normális válaszokat kérek, köszönöm.2017. ápr. 8. 18:33
2/5 Sunshinedoll válasza:
Szerintem érthető, ha bizonytalan vagy még, főleg, ha ez az első tetkód. Vagyis nem tudom, én is az voltam, hogy óó, most tényleg jól csináltam?
Próbálj meg nem ezen forogni, biztos oka van, hogy megcsináltattad (jelent valamit, vagy csak kifejezetten tetszett), és gondolj arra, milyen örömöt jelentett kitalálni, mit csináltass, milyen izgatott voltál, meg arra, hogy végülis egy darab művészi alkotás van rajtad, még akkor is, ha esetleg valami gagyi dolgot csináltattál. Nincs gáz.
Ha majd hónapok, évek múlva is így érzed, akkor pedig még mindig van lehetőség arra, hogy eltávolíttasd. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen az elsö tetkom volt. Szerintem ilyen normális választ még nem kaptam! Nekem is volt a fejembe hogy ez csak átmeneti helyzet és évek mulva semmi megbánás nem lesz.
2017. ápr. 9. 19:01
4/5 anonim válasza:
Bennem is volt egy ilyen, főleg, hogy tükörbe nézve folyton megláttam, és szokatlan is volt emiatt. Persze ebben benne volt az, hogy görcsösen figyeltem rá (nehogy kopjon, jajj, csak nem halványabb, mint tegnap, jól kezelem-e), és emiatt nyilván folyamatosan pörögtem rajta. Néhány hét után alábbhagyott, most már a részem, mintha mindig is az lett volna. :)
5/5 anonim válasza:
Én akarok, de nagymamám szerintem felnégyelne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!