Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire néz ki jól egy...

Mennyire néz ki jól egy ilyen? Illetve mennyire vállalható?

Figyelt kérdés
Az alkaromra szetetném, a kislányaim neve összekeverve,(így csak én tudom a jelentését, egyébként is csak rövidítés lenne: Direbika), a név folytatásaként 3 kislány alak? Már régi álmom, talán nyáron ősszejön, de kétségek gyötörnek, hogy nem való egy 34 éves 3 gyerekes anyának!
2017. márc. 24. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Hát, a te döntésed.

De szerintem nem a legjobb választás, csak te tudod a jelentését: 1. Hahaha, értelmetlen hülyeségeket írat magára!! 2. Mindenki megkérdezi majd, hogy mit is jelent.

2017. márc. 24. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem vállalható.

A felirat viszont csak kis vagy csak nagybetű

2017. márc. 24. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Első, szerintem nem rosszabb, mint egy kínai írás, ami nem biztos, hogy tényleg azt jelenti, mint amit szeretnénk!

Második, mindenképpen olyan betükkel iratnám, ami egyforma, visszafogott, de mégis más, mint amit megszoktunk!

2017. márc. 24. 13:46
 4/6 SzilKa ***** válasza:

A korod miatt egyáltalán nincs miért aggódnod, rengeteg 30-as, 40-es vendégem van. Ha nem foglalkoztat, hogy mások mit gondolnak rólad, ne félj belevágni. Egy biztos, ha elkezded, nem állsz meg vele, ezt vedd figyelembe. :)

egy tetováló

2017. márc. 24. 17:48
 5/6 szandy1016 válasza:
0%
Szerintem nincs vele baj. Nekem is van egy szív a csuklomon es benne egy végtelen jel és oda van irva hogy "mom" "dad" és egy "g" s egy "d" ugye az első ketó azt jelenti anya apa a másik kettó meg a hugóm és az öcsém kezdő betúje. Szoval nagyon is jó őtlet de olyan tetoválást csinálj hogy a gyermekeidnek csak a kezdő betújet irde csak oda 😊 és a kor nem számít az én anyukám is 41 évesen csináltatot egy 3 szirmu rózsát a vádliára és a 3 gyermeke kezdőbetűjét kőré 😊
2017. márc. 26. 15:01
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Hát, szerintem ez így nem annyira szerencsés. Mindenki megpróbálná összeolvasni, és fura, hogy benne van az, hogy BIKA. Talán más sorrendben?

Egyébként én 35 vagyok, 4 gyerekkel, és annyival vagyok előtted, hogy én már eldöntöttem. :)

2017. ápr. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!