Mennyire néz ki jól egy ilyen? Illetve mennyire vállalható?
Hát, a te döntésed.
De szerintem nem a legjobb választás, csak te tudod a jelentését: 1. Hahaha, értelmetlen hülyeségeket írat magára!! 2. Mindenki megkérdezi majd, hogy mit is jelent.
Szerintem vállalható.
A felirat viszont csak kis vagy csak nagybetű
Első, szerintem nem rosszabb, mint egy kínai írás, ami nem biztos, hogy tényleg azt jelenti, mint amit szeretnénk!
Második, mindenképpen olyan betükkel iratnám, ami egyforma, visszafogott, de mégis más, mint amit megszoktunk!
A korod miatt egyáltalán nincs miért aggódnod, rengeteg 30-as, 40-es vendégem van. Ha nem foglalkoztat, hogy mások mit gondolnak rólad, ne félj belevágni. Egy biztos, ha elkezded, nem állsz meg vele, ezt vedd figyelembe. :)
egy tetováló
Szia!
Hát, szerintem ez így nem annyira szerencsés. Mindenki megpróbálná összeolvasni, és fura, hogy benne van az, hogy BIKA. Talán más sorrendben?
Egyébként én 35 vagyok, 4 gyerekkel, és annyival vagyok előtted, hogy én már eldöntöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!