1/5 anonim válasza:
Gagyi. Van kint kb 4-5 sajat kepe. A tobbi csak rajzok netrol. A vonalai nem pontosak, összevissza el van csuszva mintha remegett volna rajz kozben. Arnyekolas nem szep. Ami full fekete azon meg nagyon latszik a pontatlan vonalvezetes. Ha fizetnenek se engednem a kozelembe.
2/5 anonim válasza:
Hé, én ezeknek a nagy részét láttam, itt szokott (szoktál?) véleményt kérni! :D
Van még hova fejlődni, de van benne potenciál. :)
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval,szerintem is gagyi hatásúak.
4/5 anonim válasza:
A feketéknél tényleg látszik hogy van hova fejlődni.Kezdőként viszont nem rossz.
5/5 anonim válasza:
A fehér-fekete még nem igazán megy neki de a 2 pillangó tetszik, úgy tűnik színesben jobban megy neki, van még hova fejlődni de látszik hogyha akar, előbb-utóbb jó tetkós lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!