Fiúk szerintetek szép ha egy lány/nő kivan tetoválva? Persze bizonyos kereteken belül (képek lent).
ezek elég ronda minták
ha valami értelmesebb, szebb tetoválás lenne, akkor tetszene
Csatlakozom a 4-eshez.
Rendkívül prolinak érzem és szerintem is elrontja a nőiességet. Nem véletlen hogy 10 éve még kb csak a ri.ancok tetováltatták magukat értelmes nő meg alig.
Az a baj hogy már minden nő divatból tetováltatja magát, így kevés az esély hogy olyat találsz aki értelmes, jól néz ki és nincs tetkója vagy nem is tervez.
#7 Tehát ha valaki nem divatból akar tetoválni, hanem mert számára jelentése van, akkor az már nem lehet sem intelligens, sem csinos...?
Nem kötelező szeretni a tetoválást, elfogadom, ha nálad ez egy szűrő, de azért ezt így kijelenteni elég meredek. :)
Utolsó itt a szöveg értelmezésével vannak bajok:)
Nem mondtam hogy nem lehet valaki intelligens vagy csinos, amit mondtam hogy számomra elég prolin hat egy tetoválás főleg egy nőn és a nőiességét eléggé lerontja a szememben.
Még megfogalmaztam azt hogy mivel most nagy ,,divat világban" élünk ezért boldog boldogtalan tetováltat ha kell ha nem mert most ez a divat mint a ,,bevállalósabb" lányok között a ri.anc rendszám volt 2009 környékén.
Éppen ezért kevés olyan lány van aki nincs tetoválva, csinos, kedves és okos és a későbbiekben sem tervez tetkót. (tehát tetováltból is vannak ezek csak én a tetoválatlanokat neveztem meg)
Igen mondhatjuk hogy szűrő ok, de ha azt mondom hogy nem jönnek be a kövér nők akkor az még oké, de ha a tetováltak az már nem? Pedig egy kövér nőből még lehet vékony viszont egy tetovált örökre az marad.
Mit jelentettem ki mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!