Dajkának elfogadott a tetoválás?
Miért ítéled el ennyire a tetovàlàst? Ugyan olyan embet vagyok mint a tobbi! :)
Egyebkent óvodában dolgozol?
szia!!
sztem ne csinaltass latható helyre. előítelettel vannak ezzel kapcsolatban az emberek. ki tudja merre sodor az élet, kimesz külföldre, ott még inkabb nem szeretik!!engem is zavarna ha tetkós lenne a babysitter, pedig nekem is tele a hátam.de vhogy nem tudnam elfogadni.b*sszus..most olvasom h mar megvan?? :/
Korábban egy hasonló kérdésre írtam (ott fogyatékosokkal dolgozott az illető), hogy igazából nem munkakörtől függ - még ilyen esetben sem, ahol emberekkel dolgozol -, sokkal inkább vezetőségtől. Nekem van tetovált óvónő ismerősöm, akinek nincs gondja, de hallottam már ellentéteset is. Én is dolgoztam gyerekekkel (nem óvodában, de adott korban, szóval nagyjából stimmel a dolog), nálunk soha nem zavart senkit, sőt, a legtöbb gyerek simán érdekességként vizsgálta meg a karomat, mint a képeskönyvet :D
Összességében, ha jó főnököt fogsz ki, nem lesz gond, de ezt nem lehet kijelenteni általánosságban, hogy elfogadott vagy sem.
Általában nem tolerálják olyan helyen ahol válogathatnak a munkaerőből illetve van külsős aki befolyásolhatja.
Mondjuk egy szülő majd felszólal hogy ,,én ide nem járatom a gyerekem hát milyen óvónők vannak itt" ezután lehet hogy csak ő megy el lehet hogy 2-3-4 épp ezért nem szeretik megkockáztatni a dolgot.
De nyilván főnökségtől is függ az egész.
Mondhatjuk hogy a tetoválatlanság előny:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!