Akkor most mi is van?

Szerintem ha az ember tetoválást akar, alap, hogy ezeknek utánanéz (kb. fél óra google-el, és mindenre választ kapsz, amit itt kérdeztél).
Az, hogy valakinek fáj-e a tetoválás, változó. Függ attól is, hogy milyen az illető fájdalomküszöbe, milyen nagy a minta (mennyi ideig készül), a melyik testrészére készül, stb.
Az, hogy mit jelent egy tetkó, attól függ, a viselőjének, NEKED mit jelent. Persze sok szimbólumnak van univerzális jelentése (nézz már utána, hogy amit tetováltatni akarsz, mit jelent, ha fogalmad sincs), de alapvetően mindenkinek mást jelent a sajátja. Azok, amiket leírtál (horgony, toll és madarak) pont olyanok, amiknek teljesen általános és klisés a jelentése. A horgony jelenthet például reményt, lojalitást, védelmet, stabilitást, és megvilágosodást. A tollból röppenő madarak meg szerintem szabadságot jelenthetnek (??? mondjuk nem tudom biztosan, annyira divattetkó, hogy a legtöbben szerintem nem a jelentés miatt csináltatják).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!