Mennyire biztonságos, ha a kozmetikus a nevemmel ellátott borítékban elteszi a tűt a korrekcióra?
Hát... ha ennyire spórolni akar az adott kozmetikus, akkor én kezdenék aggódni, hogy vajon az egyéb higiénés előírást hogy tartja be...
Szerintem ez nagyon cink. Tök mindegy, hogy mást nem szurkál vele, a baktériumok a - már nem steril - tűn mindenképpen elszaporodnak.
Semennyire, jézusom, hogy lehet ezen spórolni? Ultragáz. Ahogy az utolsó is írta, egy merő fertő lesz, mire újra előveszi a 1-23 hónappal később... Arról nem is beszélve, hogy ezek a nagyon apró kis tűk hegyei tompulnak, csorbulnak, sérülnek a munka során. Ha egy sminktetováló ezen spórol, esélyes hogy máson is spórol (minőségi festék, higiénia, stb), én messziről elkerülném az ilyet!
egy tetováló
Hát, ha kimossa a festéket, majd egy erős fertőtlenítővel lekezeli és utána autoklávba is berakja kicsit, majd újraolvasztja a fémet és újra kiönti...
Szóval semennyire sem az. A tetoválótűk kopnak és ha szabad levegőn vannak, akkor képesek oxidálódni. Ha rákensz festéket és egy kis vért, akkor még remek táptalajt is adsz ezeknek és egy két millió mikroorganizmusnak.
Kezdj hisztizni. Ha nemet mond, ha bármilyen módon balhézni kezd (pl. hogy akkor nem lesz javítás, vagy bármi egyéb módon megpróbál visszaélni a dologgal), akkor nyugodtan meg lehet neki emlegetni az ántsz-t meg a feljelentést. Én a helyedben ezek után egyébként egy forintot nem fizetnék neki, és nagyon komolyan meggondolnám, hogy hagyom-e, hogy egyáltalán hozzám nyúljon. Ha már túl vagy az első köröm, akkor a helyedben sürgősen keresnék mást, aki befejezi...
Nagyon veszélyes, amit csinál. Sokan nyilván belemennek, ugyanúgy, ahogy neked is csak az volt a kérdésed alapján az első félelmed, hogy összekeveri-e máséval. Az ember azt várná, hogy aki ilyen helyen dolgozik, az nem fog ilyen oltári baromságokat csinálni, és nyilván ösztönösen megbízik a "szakemberben". De ettől még nem lesz kevésbé veszélyes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!