Kereszt tetoválásnak mi a jelentése?
Olvastam sok dolgot a neten, hogy fordított kereszt sátánt jelenti (vagyis a gonoszt. De most érdekelne, hogy hogyan van a fordított kereszt?
Például ilyen tetoválás: [link]
ez a tetoválás fordított? mert én ahgy látom, hogy nem, de akkor hogyan fordított? ha én úgy látom, vagy máskik.. ezt nem értem ..
Egy szóval annyit akarnék mondani, hogy szeretnék olyan tetoválást, ami szerencsét hoz az életben, megóv a bajtól a szerencsétlenségektől. Fiú vagyok, szal gondolkoztam azon, hogy fektett nyolcast, vagy patkót, de ez a kereszt sem néz ki rosszul, egyrészt keresztény vagyok, csak nem tudom, hogy hogy kell tenni egy tetkót a csuklómra hogy ne jelentse a sátánt. Mert én ebből barom vagyok :D milyen is valójában a fordított kereszt? :D hogy fordíttal látom? vagy fordítva lássák mások? Lehethogy hogy furcsán hangzik el, hogy mit akarok :D de probaljatok megérteni léccives.. amugy 19 éves vagyok ha valami.
Attól, hogy valakinek fejjel lefelé mutatod meg a csuklódat, még nem lesz sátánista jelkép a kereszted. :) A tetováló meg szokta kérdezni ilyen helyeknél, mint a csukló, hogy milyen szögből szeretnéd az ábrát - ott egyszer választasz, és utána ugyanabból a szögből nézendő a továbbiakban. :)
Ha félsz ilyen félreértésről, ki lehetne egészíteni a mintát valamivel, amitől egyértelmű, hogy melyik az "alja" a képnek. De csak azért ne mondj le a tervedről, mert mi van, ha valaki más szögből nézi... :D
A linkelt képen egyébként rendes kereszt van, úgy tetováltatta fel az illető, hogy saját maga lássa "rendesen", hiszen saját magának szól, nem másnak.
Nem lényeg, hogy milyen szögben tetováltatod, ha csuklóról beszélgetünk, a szándék a lényeg, hogy mit szeretnél.
Ha biztosra akarsz menni, csináltass valami ilyesmit, ennek egyértelmű, melyik az alja meg a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!