Létezik olyan tetoválás minta amit ha egy nő meglát akkor felizgul tőle?
Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 20:06
1/8 anonim válasza:
Igen. Ha egy pöc*söt tetováltatsz a homlokodra, akkor minden nőnek orgazmusa lesz, aki meglát.
3/8 anonim válasza:
Nekem van :D
Imadom ha egy pasinak a karjan van ilyen fekete kor ( ezt ugy ertem, hogy korbe tekeredik a karjan)
Onnantol kezdve k.o
4/8 anonim válasza:
BMW kezdőcsomag :D
amúgy bocs de ezen a kérdésen besírtam... én még az életben nem találkoztam olyan nővel, aki szimplán egy menő, jól megcsinált tetoválásra "izgulna"...
ha ennyire csajozni akarsz és a kérdésed alapján ilyen felszínes nőket felszedni akkor kezdj el gyúrni meg vegyél pár kínai armani cuccot :D
5/8 anonim válasza:
kb bármi, csak ilyen legyen a vászon ;)
6/8 Helyes válasz válasza:
Írd rá:Útálom a feministákat.Ettől biztos felizgul.
8/8 anonim válasza:
varas magadra egy kigyúrt férfit, aki jobban nézz ki mint te. Legalább miután felizgul, sex közben lesz kit néznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!