Lassan 1 hónapos tetoválásom még mindig élénk fekete és csillog. Miért van ez?
Igaz, nekem színes tetoválásom van, de az enyém is olyan volt, hogy még egy hónap után is azt kérdezték, hogy friss varrás-e, meg párom (aki velem ellentétben tapasztalt ilyen téren) eléggé rácsodálkozott, hogy a színe még mindig friss-élénk, hasonlóan a tiedhez.
Igaz, nem figyelgettem minden nap, mert úgy voltam vele, hogy a lényeg, hogy szép maradt, de kb. másfél hónap után vettem része, hogy vesztett ebből a "csillogásból", és már nem úgy néz ki, mint amiről most vettem le a fóliát.
Én betudtam a tinta és a bőröm típusának a dolgot. Ha nem olyan lesz az eredmény, amit szeretnél, érdemes visszanézni a tetoválódhoz, de abból, amit írtál, nem gondolom, hogy gond lenne vele. :) Simán lehet, hogy csak a bőröd volt szárazabb, másabb, akármi - vagy esetleg másféle tintát használtak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!