14 évesen 2 tetoválás 15 évesen meg még egy! Ez gáz? Szégyelnem kellene?
Te kértél véleményeket, akkor ne hurrogd le azokat, akik esetleg nem értenek veled egyet...
Nem gáz szerintem, de tényleg korai. Én is akartam már tetkót ennyi idősen, de szüleim nem engedték, meg hát örülök is, mert 100%, hogy megbántam volna.
16 évesen lett az a minta kitalálva, amit később 18 évesen csináltattam meg.
Amúgy milyen tetkóid vannak? és milyen jelentéssel bírnak számodra?
Nem tudom mi ez a sok lehurrogas mondjuk, de oke. Nekem 15 evesen lett meg az elso tetkom, miutan nagyapam elhunyt. Jo sok eve mar es meg mindig NEM bantam meg!!:) Azota is gyarapodtam tetkokkal, es ha epp kigondoltam valamit hogy szeretnem max 3 honapot vartam hogy tenyleg akarom e a kivitelezesben meg a tetovalom volt segitsegemre. Egyet se bantam meg soha! Van aki mar tizenevesen is celtudatos es eltudja donteni az ertekeit!
Szerintem nem kell szegyellni magad kulonben! :) de elmondanad mik azok a tetkok? Engem mondjuk az is erdekelne, hogy hol vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!