Melyik görög mitológiai szereplő látható az alábbi tetováláson?
Annyira azért nem nehéz kitörölni a szóközöket a linkből, ha valaki segíteni akar...
Kérdező, ránézésre én ezt nem mondanám konkrét mitológiai alaknak, legalábbis nincs semmi olyan tipikus kiegészítője, amiből ez megállapítható lenne. Még az is lehet, hogy csak egy szimpla portré a görög/római szobrok stílusában. :)
A sisakja(?) nekem furcsa, nem jellemző ez az ábrázolás - általában csak a harcosokat ábrázolják sisakkal, egyéb szobrokon nem jellemző a ruházat, viszont ez nem tipikus görög vagy római sisak (tudod, az a csúcsos, arcvédős...)
Viszont ez az egyetlen tipikus jellemzője, keresésnél ebből lehet kiindulni, melyik istennek, mitológiai alaknak volt esetleg hasonló. Én nem tudok ilyenről, bár tény, nem mostanában tanultam görög-római kultúrát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!