Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mindig erre az időszakra fog...

Mindig erre az időszakra fog emlékeztetni? Csináljam vagy ne?

Figyelt kérdés

2 éve gondolkozok egy tetováláson ami nagyon tetszik , egy szó arabul mégpedig hogy szerelem. En egy olyan nő vagyok (sajnos) aki nm tud független lenni es nem tudok egyedül lenni. Mindig volt mellettem valaki, soha nem voltam egyedül. Fontos hogy valaki legyen, nincs párkapcsolatom tavasz óta de el vagyok csak nem kapok szeretetet törődést, ami fontos. A lényeg az hogy mivel számomra fontos es en ilyen vagyok hogy kell egy férfi mellem akivel támogatjuk egymást es jol el szórakozunk stb stb, sokat jelent... Ezert jo ötlet e ez a tetoválás? vagy mindig arra fog emlékeztetni hogy milyen volt egyedül es szenvedtem meg ilyenek. Félek hogy 10 ev múlva megbanom hogy ott van de úgy érzem szerintem számomra ez akkor is fontos lesz nekem de akkor is van bennem valami ami azt mondja hogy ne, főleg hogy nincs még tetoválásom es úgymond "makulátlan" a testem

Egyébként azért arabul mert azt nem értik es senkinek semmi köze hozza hogy az miert van ott , igy fest: حب es a mellem alá a bordámra gondoltam. Emellett még Fatima kezén is mert védelmez es hiszem hogy nem érne annyi rossz ha védelmezném magam valamiféle szimbólummal.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2016. dec. 25. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem csináltasd meg a tetoválást, ha ennyire nem vagy biztos benne, akkor tuti csalódás lesz.
2016. dec. 25. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább most, mint amikor van párod. Ha szétmentek, tuti rá emlékeztetne.
2016. dec. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!