Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lézeres tetoválás eltávolításr...

Lézeres tetoválás eltávolításról lenne egy két kérdésem!? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül hozzávetőlegesen? Tényleg kibírhatatlanul fáj? (Tetováláshoz képest mennyire?) nem marad a helyén fehér folt, vagy heg? Illetve ha volt már keloidos hegem, lehet az eltávolítás miatt? A vállamon és a lapockámon van 1-1 tetkó amit szeretnék leszedetni, mindegyik fekete és kb fél tenyérnyi...köszi a válaszokat
2016. dec. 10. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyukamnak mar 6 szor lezereztek hatan. Jo draga es kikopott de heges es a fekete reszek csak szurkek lettek
2016. dec. 11. 16:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Uhhhh.. Az nem jó, közben én is néztem videókat a neten, kb szétsüti a bőröd és keloidos is lehet... Mivel nekem volt már egyszer keloidom,valószínű hogy hajlamos vagyok rá, ezért inkább nem kísérletezem
2016. dec. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!