Rendszeres véradó vagyok, ezt tetoválással szeretném kifejezés. Ötletek?
Ez mekkora paradoxon. :DD Bocsi, de szerintem majd jol korberohog mindenki: "Van egy uj tetkom, ami jelkepezi, hogy vert adok es eleteket mentek. Ja, de emiatt sajnos most fel evig megsem fog menni, de nagyon fontos volt, hogy kifejezzem ezt egy tetkoval, ami megakadalyoz benne."
Fck logic.
Én is rendszeres véradó voltam, amíg a kor előrehaladtával nem lettem cukorbeteg. Nincs erről tetkóm, sem állami kitüntetésem. Nem ezért csinálja az ember!
Volt, hogy óvodában mozifilmvetítést tartottam a gyerekeknek, valódi régi filmes géppel. Ünnepi hangosítást is vállaltam óviban, iskolában. Sőt, gyerekkórházban esti meséket olvastam fel. Mai napig adakozok, és nem csak karácsonykor. Ezeket mind, mind szóbeli köszönő szavakért. Egyikről sincs tetkóm! Tulajdonképp, a legtöbb ismerősöm nem is tud ezekről, és ez így van jól! Mindez a lelkemnek kell, nem az egómnak!
Nem láttam még élőben ilyen tetoválást, de szív, vércsepp a vércsoportod jelével vagy esetleg valami piros virág szerintem szép tudna lenni. Vannak nagyon kreatív tetoválók, akiknek mondasz néhány dolgot, amit szeretsz, és azt, hogy mit szeretnél kifejezni vele és megcsinálják neked a mintát.
Amúgy nem értem, miért kell moralizálni, mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit szeretne, aki meg vért ad, akkor köszönetet érdemel, nem bírálatot. Még jó, hogy azt nem mondják, hogy az ajándék nápolyit sem szabad megenni... Én is sokszor adtam vért korábban, és hordtam a kis kitűzőt, amit az első alkalommal kaptam, mert büszke voltam rá, nincs ebben semmi rossz. Aztán egyszer nagyon sok vérre volt szükségem egy életmentő műtéthez, úgyhogy nagyon jól tudom, mit köszönhetek azoknak, akik véradásra járnak, és minden alkalommal hálás vagyok minden véradónak. Kedves kérdező, neked is köszönöm!
Ja! Ez egy tipikus Magyar hozzáállás. Ha valaki valami jót tesz akkor is az kell nézni benne, hogy lehet lehúzni.
Mért nem azt nézitek, hogy a kérdés feltevője mennyivel többet tett mint a legtöbb ember aki még talán egyszer sem volt?
Mondhatnám utalva egyik válaszra, hogy milyen már hogy csak azért tesztel valamit, hogy megköszönjék? Akkor mégsem a lelkedért teszed hanem a hálálkodásért?
Szóval mindent ki lehet forgatni.
Inkább dicséret illeti az ilyet és el kell fogadni, hogy az ő lelkének meg ez az önkifejezés kell nem a hálálkodó szó...
Igenis nem azt kell nézni, hogy abban a kis időben nem ad vért hanem, hogy egész életében igen!
Attól már nem is beszélve, hogy mi van ha valakinek a tetoválását meglátva jut eszébe vélt adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!