Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lehet próba tetoválást?

Lehet próba tetoválást?

Figyelt kérdés
Mindig féltem a fájdalomtól, most össze szedtem minden bátorságomat, hogy tetoválást csináltassak. A 2-gyermekem és a férjemnek lenne vagy a nevek vagy csak kezdőbetűik , még nem döntöttem el. De mivel mindig is érzékeny bőröm volt, azt szeretném meg tudni, hogy van arra lehetőség, hogy először egy kis pontot csináltatni, és kivárni, hogy nem jelentkezik semmilyen allergiás reakció? Előre is köszönöm
2016. nov. 6. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindent lehet ha megfizeted.

Meg kell beszélni a tetoválóssal, ennyi..

2016. nov. 6. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, sok helyen ezt akár kérés nélkül is megcsinálják.

Egyébként a nagyobb szalonokban többnyire már olyan festékekkel dolgoznak, amik nem jellemző, hogy allergiás reakciót váltanának ki.

Ha a fájdalom miatt szeretnéd a próbát, azon pedig egy pötty nem fog segíteni - ha egyszer megszúrnak, az nem több, mintha véletlen vadul belenyúlsz a varrósdobozodba. A tetoválás készítése során nem egyenletes, hogy mennyire fáj, a bőr vékonyságától (erek közelsége stb) függően is változik, illetve hogy mekkora szakaszt ütnek folyamatosan. Vagy hogy mennyi ideje ülsz bent - az adott bőrfelület "elzsibbad" valamennyire a folyamatos ingerléstől.

(Egyébként hajrá - megéri. :) Én tíz éven keresztül gyűjtöttem a bátorságot az elsőhöz, de túléltem és nem bántam meg. :) Nem mondom, hogy nem fájt, de megéri.)

2016. nov. 6. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. nov. 6. 22:44
 4/4 anonim válasza:
igen lehet, sokan szokták :) viszont nevek meg betűk az gondolom fekete lenne arra nem jellemző az allergiás reakció, az általában piros festékre szokott :) amúgy a fájdalom meg azon is múlik hova teteted, én alkart javasolnám az nem egy fájdalmas dolog :) egyébként én is érzékeny bőrű vagyok, évekig voltam ekcémás is, nekem van színes (zöld) és sok fekete tetoválásom, sose volt vele problémám, pedig az egyik egy nagyon érzékeny és ekcémás részen van, de inkább elmulasztotta azt mintsem rontott rajta, mert így mégjobban ápolom a tetkó miatt :)
2016. nov. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!