Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mennyire nehéz...

Szerintetek mennyire nehéz egy csukló tetoválással munkát találni?

Figyelt kérdés

Ilyenekben gondolkodtam:

[link]

[link]

#tetoválás #térkép tetoválás
2016. okt. 10. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen munkát? mi a szakmád?
2016. okt. 10. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen munkakör. De van olyan hely ahol megengedik hogy lealapozózd vagy szalaggal kitakard stb. Pl ismim felszolgáló és egy vastag fehér selyemszalag van patenttal felrakva neki.
2016. okt. 11. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyet akarsz, azért arra figyelj, hogy jobban hasonlítson a valódi földrészekre..
2016. okt. 11. 00:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Kereskedelem és marketing vagy kommunikáció és média szakon fogok tovább tanulni, így abban a munkakörben szeretnék elhelyezkedni.
2016. okt. 11. 06:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nehéz. Dolgoztam diákként vendéglátásban külföldön, a kutyát nem érdekelte. Aztán itthon könyvkereskedelemben. Most pedig a reptéren dolgozok, itt van olyan cég, akiknél el kell takarni, de ennyi. Ettől függetlenül ugyanúgy alkalmaznak, max hosszúujjúban dolgozol.
2016. okt. 11. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Komm-médiás vagyok, a szaktársaim közül van egy párnak tetoválása, én nemsokára csináltatok. Egy újságírónak pl. édesmindegy, mi van rajta :)
2016. okt. 14. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát fura mert nekem van kitetovált lány ismerősöm nem is egy, d eők találnak melót :'D
2016. okt. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!