Szerintetek ez a tetoválás mennyire mutat jól egy nőn?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 22:07
3/15 anonim válasza:
Nehéz a tetkóra figyelni ezen a képen... :D
De szerintem tetkó nélkül szebb lenne.
4/15 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, ha csinos az a rész. De még lehetne bonyolítani a mintát kicsit, hogy mégnőiesebb legyen.
5/15 anonim válasza:
kb semennyire, tetkó nélkül jobb lenne
Majd ha elhagyja az edzést mert dolgoznia kell, vagy éppen öregszik és előjön a narancsbőr felszalad 10-20 kiló gyönyörű lesz 40-50 évesen:)
6/15 NigelB válasza:
Kíváncsi leszek, hogy 20-30 év múlva is ilyen büszke lesz a tetoválásra, aki ma olyan szépnek tartja.
Mert minden elmúlik. De ez örökre ott marad. A hülye hajviselet egy idő múlva eltűnik, a ruhát ki lehet cserélni, de ezt soha. Mindenki így tetováltasson.
7/15 mcfly82 válasza:
NigelB: ez nem igaz, el lehet távolítani: [link]
8/15 anonim válasza:
Ha valaki elhanyagolja magát, öregen lógós, ráncos lesz a bőre. Kérdem én: tetoválás nélkül az szép? Nem. Na mindenki így tetováltasson. Ha tetszik valami, meg kell csináltatni. Ha egész életünkben azzal foglalkoznánk, hogy mások mit gondolnak rólunk, senki nem lenne önmaga.
9/15 anonim válasza:
Nekem ez inkább nőies, mint férfias! ... ha már így rákérdeztél, mert nem vagyok tetováláspárti.
De ennek ellenére mindenkinek elismerem a jogát, hogy azt tesz saját magával, amit akar.
10/15 kissj705 válasza:
A tetoválás primitív törzsi szokás... sajnos divat lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!