Talán bolond kérdés, de: hogy szőrteleníthetek frissen tetovált területen?
Holnap megyek elkészíttetni életem első tetoválását, az alkaromra. :)
Epilálni szoktam a kezem, de azon gondolkozom, hogy tetoválás után, hogy szőrteleníthetem azt a részt?:O
Buta kérdés lehet, de, epilálhatok ott is ugyanúgy, vagy borotváljam inkább amíg meg nem gyógyul teljesen? És később lehet baja a tetkónak, ha epilálom azt a területet?
Előre is köszönöm, aki megválaszolja a kérdésimet.:)
19L
Sajnos de, kell, mert hormonális okok miatt elég sok, csúnya szőrzet van ott (is).
De akkor pár hétig hanyagolom a szőrtelenítést.:)
Még ma epiláld le, majd kend be testápolóval.
Tetoválás után úgyis kenned kell, viszont borotválni, epilálni, gyantázni tilos egy ideig. Pontosan addig, amíg a tetovált felület le nem hámlik és utána még egy teljes hét el nem telik. Utána pár hétig még csak borotváld, utána meg már epilálhatod tovább nyugodtan ;)
Blueskin, általában egyetértünk mindenben, kivételesen a mai epilálást én már NEM javasolnám, mert a tetoválás előtti napokban történő "kínzások", -mint a gyanta, epilálás, szolárium- jelentősen megnövelik a tetoválás közbeni érzékenységet.
A többi stimmel, csak megerősíteni tudom :)
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!