Szerintetek ez sok?
Sok mindentől függ...pl:
Ez a csaj agony tetováltan is szép sőt még elegáns is, ellentétben nekem a nővéremen is rengeteg a tetoválás és szemébe is megmondtam, hogy úgy néz ki, mint egy tipikus pesti proli :D
Tetoválást tudni kell viselni, kell egy megfelelő stílus hozzá, ha ezt nem érzed magadon ne varrass olyan helyre, ami nagyon feltűnő
Szerintem egy nőn jobb és szebb egy színes tetoválás. Persze a szépen kidolgozott fekete-szürkeárnyalatos is nagyon mutatós tud lenni.
Lényeg, hogy szép, igényes munkák legyenek.
Természetes, hogy tudni kell viselni.
Én odavagyok a tetoválásokért, így nekem bejönnek. De aki kicsit is ellene van, annak a legkisebb is visszataszító. Csak simán elfogadó emberből nagyon kevés van, ez egy eléggé megosztó téma. Van aki szereti és van aki gyűlöli. Aki szereti, azt nem érdekli, hogy aki nem tetovált, az miért nem az, de aki gyűlöli, azt visszafelé igen.
Persze egyre nagyobb réteg fogadja el és hordja.
Szóval szerintem ez nem sok, sőt még férne bele több is. De más szerint egy pont is sok már.
NE pontozz le rögtön, kérlek olvasd végig. Nagyon nem szeretem a tetoválásokat, nekem mint férfinak ez nem vonzó, sőt visszataszító.Azonban El kell ismernem láttam szép, művészileg igényes munkákat. De ezek nagyon drágák lehetnek(ezért ajánlom ne mindet egyszerre csináltasd, inkább gyűjts pénzt, és egyessével csináltasd. Meg szerintem gondolkodj teljes karod letetovalásában, mert testre, hátra sztem. nagyon nem való, és az is csúnya, hogy a végtagon vhová oda van biggyesztve egy tetkó... Illetve gondold át a következőket:
-A tetoválás idővel elhalványodik, igy vhány évenként "fel kell újítani"
-Ha ráncosodni kezd a bőröd nem biztos, hogy mindig fel akarod majd a bőröd varratni, csak hogy ne legyen csúf a tetkó(tiszta heg lesz a bőr)
-Pl. Az unokáid előtt nem veszítesz e majd a méltóságodból? (talán meg csúfolhatnak érte)
- A pénz. Biztos ér ez Ennyit?
De gondolom nem győztelek meg. Mindenképp meg akarod csinálni. Ha csinálod is: Drága és jó helyen, és inkább csak az egyik karodra(biztos ráfér a 3 motívum, csak kisebb méretben) de cserébe nem kell tükör hogy nézegesd. Jah és sztem. Inkább színesben csináltasd.
Próbáltam reális maradni. Remélem nem gázoltam senki lelkébe. Ha mégis, előre bocsánatot kérek. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!