Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ez sok?

Szerintetek ez sok?

Figyelt kérdés
3 nagyobb tetoválást szeretnék vagyis 2 nagyobbat és egy kisebbet egyet a bal oldalamra egyet jobb alsó karra és a hatamra úgy a közepéig erőt nőként túlzásba se szeretném vinni de ezek mind sokat jelentenenek nekem nem tudnám ki hagyni egyiket sem viszont többet sem szeretnék itt megállok csak kíváncsi vagyok mások h gondolják h mi az ami még nőies nem túlzás.. Köszönöm előre a válaszokat! 20L

2016. aug. 12. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ...pl:

[link]

Ez a csaj agony tetováltan is szép sőt még elegáns is, ellentétben nekem a nővéremen is rengeteg a tetoválás és szemébe is megmondtam, hogy úgy néz ki, mint egy tipikus pesti proli :D

Tetoválást tudni kell viselni, kell egy megfelelő stílus hozzá, ha ezt nem érzed magadon ne varrass olyan helyre, ami nagyon feltűnő

2016. aug. 12. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
agyon*
2016. aug. 12. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen igazad van tudni kell viselni.. De nekem is meg van a saját stílusom és ha engem kérdezel teljesen bele illik de köszi a tanácsokat! :)
2016. aug. 12. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nőn jobb és szebb egy színes tetoválás. Persze a szépen kidolgozott fekete-szürkeárnyalatos is nagyon mutatós tud lenni.

Lényeg, hogy szép, igényes munkák legyenek.

Természetes, hogy tudni kell viselni.

Én odavagyok a tetoválásokért, így nekem bejönnek. De aki kicsit is ellene van, annak a legkisebb is visszataszító. Csak simán elfogadó emberből nagyon kevés van, ez egy eléggé megosztó téma. Van aki szereti és van aki gyűlöli. Aki szereti, azt nem érdekli, hogy aki nem tetovált, az miért nem az, de aki gyűlöli, azt visszafelé igen.

Persze egyre nagyobb réteg fogadja el és hordja.

Szóval szerintem ez nem sok, sőt még férne bele több is. De más szerint egy pont is sok már.

2016. aug. 13. 11:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez is teljesen igaz...köszönöm a választ! :)
2016. aug. 13. 14:37
 6/7 anonim válasza:

NE pontozz le rögtön, kérlek olvasd végig. Nagyon nem szeretem a tetoválásokat, nekem mint férfinak ez nem vonzó, sőt visszataszító.Azonban El kell ismernem láttam szép, művészileg igényes munkákat. De ezek nagyon drágák lehetnek(ezért ajánlom ne mindet egyszerre csináltasd, inkább gyűjts pénzt, és egyessével csináltasd. Meg szerintem gondolkodj teljes karod letetovalásában, mert testre, hátra sztem. nagyon nem való, és az is csúnya, hogy a végtagon vhová oda van biggyesztve egy tetkó... Illetve gondold át a következőket:

-A tetoválás idővel elhalványodik, igy vhány évenként "fel kell újítani"

-Ha ráncosodni kezd a bőröd nem biztos, hogy mindig fel akarod majd a bőröd varratni, csak hogy ne legyen csúf a tetkó(tiszta heg lesz a bőr)

-Pl. Az unokáid előtt nem veszítesz e majd a méltóságodból? (talán meg csúfolhatnak érte)

- A pénz. Biztos ér ez Ennyit?

De gondolom nem győztelek meg. Mindenképp meg akarod csinálni. Ha csinálod is: Drága és jó helyen, és inkább csak az egyik karodra(biztos ráfér a 3 motívum, csak kisebb méretben) de cserébe nem kell tükör hogy nézegesd. Jah és sztem. Inkább színesben csináltasd.

Próbáltam reális maradni. Remélem nem gázoltam senki lelkébe. Ha mégis, előre bocsánatot kérek. 😃

2016. aug. 18. 16:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteséged és hogy ennek ellenére is tanácsokat adtál de én is végig gondoltam mindent amit le írtál meg van a hely is és az is h egyesével rakatom fel a motívumok helyének viszont szintén jelentősége lesz az meg hogy oregedek amúgy is ronda leszek a csufolodas egyszerűen teljesen hidegen hagy már most is és az unokák... Már a gyerekem is elfogadonak és megertonek akarom nevelni de nem hinném hogy a kinezetemrol fognak a elítélni ettől sem félek... Úgy hogy igen tényleg meg csináltatom de értékelem amit írtál! :)
2016. aug. 18. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!