Mi a véleményetek erről?
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék készíteni egy újabb tetoválást.
A mellkasomra szeretnék egy ordító medve fejet tetováltatni színesen.
Ez elég nagy felületen terülne el..
Ha van ötletetek értékelném ha küldenétek esetleg ötleteket (nyílván képet,rajzot,tetoválást medve fejről) illetve ha úgy nagyjából megmondanátok mennyibe kerülne, vagy hány órás munka lehet?
(7029 forint egy óra).
Előre is köszönöm!
Szép estét!
Köszönöm minden esetre a választ, ment a zöld kéz.
Ám nagyjából hány óra lehet? Én úgy 8-10-re tippelek, de akinek van ekkora tetoválása az adhat valamivel pontosabb választ.
Illetve az első válaszolónak. Miért tartód rossz ötletnek? :)
Nem tudom elképzelni, hogy az ízléses legyen, szerintem megbánod túl nagy felületet fed le egészében ekkora ábra alapból nem néz ki túl jól, maximum háton, de annak mesterműnek kell lennie, amedve szőrszálainak élethűbbnek kell léennie, mint a sajátod :D
Viszont fél mellen, még férfiasabb is, azt még magamon is eltudom képzelni
Hát ezt még fontolóra veszem. Esetleg linkelhetsz pár képet milyennek képzeled :)
Várok más válaszokat is.
Na ez szép munka, ilyen stílusban egy vicsorgó barna medvével is jól nézne ki
Szerintem ez így nem rossz. Főleg ha a medve fej realisztikusabbra lesz kidolgozva, barnán illetve vicsorogva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!