Hennát lehet körmökre?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Mivel kell felvinni? Csak mintát lehet vagy be lehet festeni vele az egész körmöt? Nem káros? Meddig marad fent?2016. júl. 22. 18:59
1/1 anonim 

válasza:

Én még nem hallottam ilyenről sajnos. Miden esetre, ha csak az a fontos, hogy minta legyen a körmödön akkor azt különféle eszközökkel meglehet oldani (díszítő lakk, vagy lakk tollak én olyat használtam.) Mindkettő károsabb hosszútávon... egyes lakkok miatt van akinek vékonyodik, illetve, sárga is lehet utána pár napig ha teljes köröm hosszon sokáig van festék vagy nem megfelelő lemosót használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!