Ez a tetoválás mit jelképez?
Nagyon tetszik,meg is csináltatnám színésbe de amíg nem tudom mit jelent inkább nem.
Saját magadban kéne eldönteni egy egy magadra szánt kép mit jelképezne saját magadnak,nem pedig másnak ;)
Nekem egy szarvas koponya van,melyet egy remete visel,háttérben pedig erdő,és éjjeli hold.
Számomra az erdő a természetközeliséget jelenti,a hold pedig a kedvenc napszakom,mikor a legmagasabb pontját eléri,nyugodtság,letisztultság,misztika.
A szarvaskoponya pedig a halál közelségét jelentené,az életben való részvételét,ki nem kerülését,mivel arcát lefedi,nem ismerhető fel a személy,ez pedig saját magamat jelképezné,amit a külvilág felé adok,nem teljes valódi belső énem visszatükröződése.
Amit te bemutatnál,az én szememben a halállal való játszadozást,bolondozást jelentené,félelem nélkül játszadozva az elmúlással.
Basszus de jó tetoválás*_*
Utána néztem,elvileg a bolond a gyermekkort,fiatalságot jelképezi.Én úgy fordítottam le ezt magamnak hogy a halva született ötletet,ki nem használt lehetőségeket jelképezi.De teljesen jó amit te is írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!