Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kézfejre tetoválás?

Kézfejre tetoválás?

Figyelt kérdés
Tényleg annyira nézik a munkahelyeken? És ha pl. valaki a gyereke nevét tetováltatja oda? Nektek mi erről a véleményetek?
2016. jún. 17. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Munkakörtől függ. Rendőr vagy elegáns étteremben pincér már nem leszel.

A név tetoválások pedig kifejezetten bénák. Ha ellenkezőnemű a gyerek akkor akik nem ismernek kapásból azt fogják hinni, hogy a párod nevét varrattad magadra.

2016. jún. 17. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha korrigálni szeretnéd, hogy ne tűnjön nagyon szembe vegyél egy jó korrektort...nekem catrice márkából folyékony camouflage (nem tudom jól írtam e) nagyon jól fed+tartós, nem maszatolja össze semmid mert a helyén marad.
2016. jún. 17. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a legszerencsésebb, sok helyen nem nézik jó szemmel.
2016. jún. 18. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok másik helyre is tudsz ilyet tetoválni, mondjuk olyanra, ahol nem látja mindenki. Csukló az kifejezetten jó erre, egy karkötő és már nem is látszik. Vagy boka, borda..
2016. jún. 18. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!