Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hany eves kortol engednetek...

Karli55 kérdése:

Hany eves kortol engednetek meg a tetovalast?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
18 fölött
2016. jún. 10. 17:13
 2/9 anonim válasza:
34%
Az én fiam 16 évesen össze jött egy szép,aranyos,kedves lánnyal.. Nagyon szerették/szeretik egymást.. 5 hónapon keresztül könyörgött,hogy hadd tetováltassa a kezére a lány nevét.. Nagy nehezen megengedtem,de féltem,hogyha egyszer szét mennek,akkor mi lesz a tetoválással? De.. Mai napig együtt vannak,sőt már van is egy gyönyörű kislányuk.. :)
2016. jún. 10. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Hogyha 15-16 évesen mondaná,akkor mondanám neki hogy gondolja át jól,és ha egy év múlva is akarja ugyan azt a mintát akkor meg engedném neki!
2016. jún. 10. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Én 16éves vagyok és van egy tetkóm,illetve most készül majd a második.Nálunk is úgy volt mint az előttem szóló írta,hogy Anya átgondoltatta velem a dolgot.Én pedig még fél évvel később is szerettem volna így megcsináltathattam,csak szülői engedély kellett hozzá.Bár nálunk az is befolyásolta az egészet,hogy mekkora tetkót szeretnék.De mivel csak a legjobb barátom évszámát és kezdőbetűjét tetováltattam a csuklómra Anya simán beleegyezett. :)
2016. jún. 10. 18:46
 5/9 opened paradise ***** válasza:
100%
Sajnos az értelem nem korfüggő.
2016. jún. 10. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
16 alatt illegális tetováltatni. 16-18 éves kor között szülői engedély és jelenlét kell hozzá, 18 felett meg csak te magad. Persze jobb szalonok nem tetoválnak 16 éveseket.
2016. jún. 13. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen engednék neki egy picit (valami tényleg diszkrétet olyan helyre ahol nem feltűnő, pl egy szó, egy pici kis szimbólum vagy valami) 18-tól olyan helyre amit el tud takarni és a mintát minimum 1 éve akarja, ha meg lesz állandó munkahelye (de még nálunk lakik) ahol ezt tolerálják akkor bárhova bármit, ha meg elköltözik akkor úgysincs beleszólásom.
2016. jún. 14. 00:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen csináltattam az első tetoválásomat, de sokat jelent nekem ez a minta és kb. 14 éves lehettem, amikor először megfogalmazódott bennem a dolog, hogy ezt szeretném. 2 év alatt alaposan átgondoltam és utána is akartam. Most 20 éves vagyok és egy percre se bántam meg ezt a tetoválást. :)

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, ha egyszer lesz gyerekem, akkor 16 évesen szerintem már simán belefér, csak tényleg legyen mondanivalója, jelentése annak a tetoválásnak és ne csak divatból csináltassa.

2016. jún. 15. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
16 voltam, amikor megengedték volna a szüleim, de addigra meggondoltam magam. :) (Illetve nem egészen, a mai napig szeretnék, de szem előtt kell tartanom, hogy egy tetovált óvónénit nem biztos, hogy könnyen felvesznek egy óvodába.)
2016. jún. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!