Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha este elmegyek itthonról...

Ha este elmegyek itthonról befóliázzam a friss tetkót?

Figyelt kérdés
Tegnapi tetkóról van szó. Olvastam mindig fóliázni kell az első napokban, de igazából ha nincs rajta, akkor jobban gyógyul és nem is levedzik. Ha leég a karom se fóliázgatom.
2016. jún. 10. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Én egy eléggé ismert szalonba jártam tetováltatni.

Ezt azért írom, mert nem Józsi csinálta a konyhában, hanem hozzáértő ember.

Nem kell napokig fóliázgatni. Amikor ő megcsinálja a tetoválásodat, akkor ő ráteszi a fóliát, de ezt 3-4 óra múlva le kell venni, kben "bepállik" a bőröd és dobálja ki a festéket. Azt meg ugye nem akarod. Szóval hideg vízzel lemosni, amikor megszárad, Bepanthennel vékonyan bekenni. Ennyi. Napi 3-4-szer kell kenni , vagy ha úgy érzed, akkor lehet többször is. De csak vékonyan.

Nem kell fóliázgatni!

2016. jún. 10. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell fóliázni,az én tetoválásom is 4óránát volt csak befóliázva és semmi baja nem lett. :)
2016. jún. 10. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

3-4 napig fólia. Ha otthon vagy hagyd kicsit szellőzni is. Napi 5-6x kend be bepantennel. Úgy is érezni fogod. Ne hagyd kiszáradni. Fóliázás előtt/le vétele után mosd le(tiszta kézzel.) Majd kend be újra de vékonyan.

Egy tetováló.

2016. jún. 10. 21:40
 4/4 anonim válasza:
Nem kell befóliázni. Nekem ma délelőtt készült. 3 órán át volt rajta. Délután újra rátettem, mert rendezvényre mentem, kosztümben..de nagyon meleg volt, éreztem, hogy folyik a hátamon a víz, szóval le is vettem. Jobb neki ha levegőzik.
2016. jún. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!