Ma van 4. Napja h tetovalasom van es arra lennek kivancsi hogy folia utan kenhetem vazelinnel? Vagy testapoloval? Masik
Bepanthennel kentem mindig. Amíg teljesen meg nem gyógyult.
Fóliázni meg soha nem kellett, 3-4 óra múlva kellett levennem a fóliát, lemosni tiszta hideg vízzel és miután megszáradt a bőröm, bekenni vékonyan.
Testápolóban egy csomó sz-r van, többek között illatanyag is, ami nem jó a sebes bőrre.
Minden tetováló elmondja, mit kell csinálni - ennek ellenére én is rákerestem a gugliban és elolvastam minden oldalt erről. Nagy eltérés nincs a tanácsok között. Ahogy én csináltam:
tetoválás után itthon levettem a fóliát, Clarasept szappannal megmostam a kezem előtte, aztán a mintát is. Papírtörölközővel leitattam, mikor száraz lett, vékonyan bekentem Bepanthen krémmel. Folpack vissza, Mefix sebtapasszal rögzítve. Én három napig fóliáztam (a tetováló ezt mondta, és betartottam), mert a munkám során vegyszer, víz érhette volna. Három-négy óránként a fenti procedúrát megcsináltam. Más krémet nem kentem rá, csak mikor már lejött a var és csak viszketett.
első két nap vazelinnel kentem be.. de most hozzá jutottam egy ilyen krémhez Richie Bulldog Certified hustler butter deluxe ismerősöm ajánlotta és adta azóta azzal kenem. Nem ismerem ezt a krémet, nem is nagyon írnak róla hogy milyen is valójában. Végülis szalonba adták neki, rossz nem lehet. :)
Tehát akkor kenhetem testápólóval a tetoválásom? Vagy folytassam azzal a krémmel amivel kentem eddig is?
Ma van 6. napja h kenem. Kezd hámlani..
Tudtam én, hogy igenis tetoválnak kutyákat is!
Bár nem pont bulldogra gondoltam.
Hol csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!