Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Érdemes evvel a tudással,...

Érdemes evvel a tudással, felkeresnem egy tattos szalont? KÉP.

Figyelt kérdés

Sziasztok, ezek a rajzaim vannak.: Érdemes-e felkeresnem ilyen tudással egy tattos szalont? Vagy várjak még?

1.

Színes rózsa tollal.:

[link]

2.

Portré Azáról. Scannelve lett, ezért nem jönnek át annyira, a tonusok mint a papíron.

Póló csak így össze van dobva, de egyszer majd ki dolgozom rendesen.

[link]

#rajz #tetoválás #rajz tudás #tatto mester
2016. máj. 12. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ügyes vagy, viszont 2 képpel ne menj tetováló szalonba. Először állíts össze soksok képből portfóliót :)
2016. máj. 12. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Elsőnek kritizálok: ilyen nyelvtani tudással senkit sem érdemes.

Akárhova beállítasz két képpel, legfeljebb is csak elhajtanak. Rosszabb esetben kinevetnek, hogy mit hittél.

Másodjára adok pár tippet, tanácsot: nem mindenkinek lehet jó a nyelvtana, de akinek nem jó, az csak döntse el, hogy magyarul, vagy angolul beszél. A kettő összemosva pocsék. A rajzaid tényleg jól sikerültek. A kérdés, mennyi idő alatt csináltad ezeket? Ha 20-30 perc alatt össze tudsz egy olyan portrét hozni, akkor talán van esélyed a későbbiekben. Ha órák, vagy napok kérdése, akkor inkább ne reménykedj. Hiú reményeknek fájós pofára esés lesz a vége.

Egy tetováló szalon nem rajztehetséget keres. Hanem test tetoválót. Lehetőleg olyat, aki össze tud rakni egy gépet, be tudja állítani, ismeri a festékeket, a bőrt, a tetoválógépek sajátosságait, a tetováló stílusokat,...stb. Egyszóval járatos a témában.

Tegyük fel, hogy gyorsan rajzolsz és az nem megy a minőség rovására sem. Tegyük még fel, hogy legalább van 40-100 képed, különféle stílusokban. Tegyük még azt is fel, hogy volt már a kezedben tetoválógép és malacbőrre vagy gyakorlóbőrre tetováltál már elég sokat, és azoknak a fényképei is megvannak neked, jó minőségben. Tegyük még fel, hogy megérted, hogy mi az a vendégkör, jól bánsz az emberekkel, elfogadod, hogy sok esetben nehéz velük, jártas vagy még a biológiában, fizikában olyan téren, amit egy szalon megkövetel. Végezetül pedig tegyük fel, hogy van legalább 2-300 ezer forintod félrerakva.

Nos, ha minden igaz, akkor már érdemes egy szalont felkeresni, akár csak információkért, akár munkaügyben, akár mester keresés céljából.

Melyik szalonba ne menj: pláza. A plázaszalonok nem véletlenül vannak plázákban. Kicsi helyen, általában drágán, próbálnak meg minél tempósabban összehozni mindent. Ott tanárt, állást kapni nulla tudással és tapasztalattal lehetetlen. Sok éves tapasztalattal már esélyes.

Itt gyakorin már számtalan alkalommal írtam meg én is, és mások is, hogy hogyan válhat valaki tetoválóvá. Nem könnyű út és költséges is.

Válaszommal sem elbizonytalanítani, sem bátorítani nem akarlak. Az belülről kell jöjjön.

2016. máj. 13. 04:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Több rajzom van de most hirtelen ezt a kettőt találtam. Ezek még friss rajzok. Tetováló mestert, szeretnék fel keresni hogy tanítson meg tetoválni. Nem 20-30 perc alatt rajzoltam őket, hanem sok sok órát. Vannak 20-30 perces firkáim, de nyilván minden rajzomnál, a maximális elkészítésre a legnagyobb tudásom szerint törekszem.
2016. máj. 13. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Hogy érted hogy érdemes-e felkeresni egy szalont? Milyen céllal akarsz odamenni? tetoválni tanulnál vagy mi?
2016. máj. 14. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen tetováló szeretnék lenni!
2016. máj. 14. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért, szerinted nem érdemes, őszintén? De amúgy van egy ismerősöm, aki pólókra készít mintát, és ő elment egy grafikus tanfolyamra, mert azt mondták neki, hogy most már kell hozzá végzettség. De amúgy szóval annyi, hogy szerintem tökre ügyi vagy. Mert a kérdés ugye erre irányult.
2016. máj. 14. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
*egy barátjával ketten csinálják.
2016. máj. 14. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
7. Köszönöm. De hogy őszinte, legyek én valamiért, úgy gondolom hogy nem vállalnának el. Ezért is tettem, ide fel a kérdést, kíváncsiságból hátha van itt egy jó tetkós, és megmondja hogy van-e esélyem hogy elvállalnak vagy sem. De szerintem, egyik nap össze szedem, a rajzimait és be megyek egy szalonba. Legfeljebb elküldenek a fszba... Utána megyek másikba.:D
2016. máj. 14. 18:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyik szalonba csak elvállalnak.
2016. máj. 14. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Faszák lettek a rajzok Aza is nagyon bitang! :D Csak a Killakikitt! Figyelj próba cseresznye, hátha összejön! Hajrá! :D
2016. máj. 18. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!