Mennyiért csinálnak általában egy tetoválást?
Gondolom függ a tetovált minta nagyságától.
És általában mennyire fáj? Mihez lehetne hasonlítani?
Nem csak a mintától függ, hanem attól is, hogy hol csináltatod.
Ha a Béla csinálja neked a konyhában, akkor lehet akár 2000 Ft is.
Én ahova járok, ott egy olyan, ami 1 alkalommal készen van, általában 25e-ért csinálja. Viszont pl én majdnem 1 évig jártam hozzá, 1-1 alkalom 3-4 óra volt és 15-20e Ft-okat kért. De ez egy nagyon jó szalon.
Mennyire fáj? Attól függ, hova csináltatod. Nekem alkalra, meg a felkaromra külső oldalon nem fájt, viszon a felkarom belső oldalán nagyon. Meg a kulccsontnál is elég rossz volt.
Hát... mihez tudnám hasonlítani? Kicsit fájós karcolás. Ahol nagyon fáj, ott meg olyan éles, égő fájdalom.
Ahogy az előző is írta rengeteg mindentől függ. Szalon helye, presztízse, tetoválás mérete, részletesség, színek, árnyékoltság, stb.
A fájdalom is nagyon változó. Vállon, vádlin nekem egyáltalán nem fájt, nagyon kellemetlennek se mondanám. Lábfej nekem kutyául fájt, mind a készítése mind a gyógyulás. Térd volt még kellemetlen.
Mihez lehetne hasonlítani? Gyakorlatilag tűvel kaparnak be a bőröd alá, tehát ahhoz :D A gyógyuláskor meg olyan mintha jól leégtél volna. Feszül, húzódik, hámlik.
Amúgy általában a tetoválóknak van egy minimálára, amennyiért leülnek, mint a taxiknál az alapdíj. Ezért készítik elő a terepet, használnak új tűt, fertőtlenítenek, takarítanak, stb. Ez szalononként 5-15k forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!