Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek jó ötlet lenne ez...

Szerintetek jó ötlet lenne ez a tetoválás?

Figyelt kérdés

Világ èletemben szerettem utazni és érdeklődtem más népek kulturaja irant. Ezert idegenvezetonek tanultam tovabb. Arra gondoltam, hogy ezt az utazas iranti szeretetem a boromre "varratnám." :)

Az a felirat lenne: You can GO anywhere. (Bárhová eljuthatsz.)

Es a "go" szoban az "o" betu egy foldgomb lenne. Mellkasomra szeretnem ezt a tetkot.

Megcsinaltassam szerintetek vagy ezt mar tulzasnak tartanatok?

A normalis valaszokat elore koszonom. :)

2016. ápr. 29. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Hátööööö... ha mellkasra gondoltad, akkor gondolom nem 2 mm-es betűk lennének, ugye? Őszintén szólva nem rossz gondolat, de szerintem kissé fura lenne a földgömb miatt.

Képed gondolom nincs róla, ugye?

2016. ápr. 29. 17:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem 2mm-es betukre gondoltam de nem is nagyon nagyra.

Akkor a foldgomb az furan mutatna?

Sajnos nincs rola kepem.

2016. ápr. 29. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Gagyi ötlet szerintem, bocsi :D van pár tetkóm a legtöbbjén évekig gondolkodtam, mégsem egy matricáról beszélünk, gondold át, mert ez a bárhova eljuthatsz, annyira nem mond semmit.
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem 2mm-es betukre gondoltam de nem is nagyon nagyra.

Akkor a foldgomb az furan mutatna?

Sajnos nincs rola kepem.

5/8 A kérdező kommentje:
Hat akkor még hagyom ezt a dolgot egy kicsit :D.
2016. ápr. 29. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy jó ötlet-e vagy nem neked kell tudnod, de ez a mondat kicsit recseg nekem. Helyesnek helyes, de nem valami szép megfogalmazás, kicsit kétértelmű is.
2016. ápr. 29. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy montázsfélét csinálj arról, hogy eddig hol jártál. Minden helyről valami kis nevezetesség, vagy ami megragadott benne. Vagy olyanról ahova szeretnél még menni.

Gondolom ezt úgy, hogy pl piramisok, big ben, szabadság szobor egymás mellett, vagyis hát az a tetováló dolga, hogy esztétikusan kivitelezze. Lehet hülyén hangzik, de hasonlót láttam már és nagyon jól nézett ki.

2016. ápr. 30. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem rossz ötlet! Viszont olyan pici méretben nem látszódna a földgömb... egyébként szerintem az alkarod belső felén jobban mutatna :)
2016. máj. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!