Cc12512 kérdése:
16eves tetovalas?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16eves srac vagyok akarnek egy tetovalast az oldalamra , hogy I was sixteen. Csak egy kis feliratot, arra lennek kivancsi, hogy miert ne rakjam fel? Szerintem jo emlek lenne meg minden de lehet hogy nehany dolog nem jutott eszembe. Elore is koszi ha le tudtok beszelni, de pozitiv dolgokat is mondhattok, ha van, Hogy miert lenne jo es rossz?2016. ápr. 19. 21:28
1/8 anonim válasza:
Mindenki volt tizenhat, attól hogy magadra varratod nem leszel különb. Úgy 20 év múlva megbánod, de mindig emlékeztetne rá, hogy mekkora hülye voltál 16 évesen.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a lenyege a tetkonak h milyen hulye voltam 16evesen :D nem az h 16voltam hanem h 16evesen tetovaltatok.
2016. ápr. 19. 21:37
3/8 gnoomage válasza:
Az a gond, hogy ez tényleg ilyen semmi... Ha mondjuk valami vicces ábrába lenne egy 16-os, még jó is, hisz csak neked van olyanod és még mutatja is hogy tényleg milyen hülye voltál...
5/8 anonim válasza:
Más normális ember fényképeket meg videókat csinál, nem pedig hülyeségeket varrat a testére.
6/8 anonim válasza:
amugy gyakorin kioktatáson van, válasz nincs kb..
7/8 anonim válasza:
De ha már nem tizenhat leszel hanem mondjuk hatvan... Szerintem később meg fogod bánni
8/8 anonim válasza:
Én is szeretnék tetoválást (bár azért jóval nagyobbakat és nem annyira látható helyre, mint te), de azért arra figyelni kell, hogy még növésben vagy és nagyon könnyen elmosódhat bárhol a tetoválás. Én például már csak ezért is kivárom a 18-at, na meg addig ezen gondolkozni is van időm, bár már 3 éve él bennem, hogy még is miket akarok.
Addigra biztossá is válik valamennyire és nem annyira valószínű, hogy a bőröd növekedése miatt elmosódik a mű.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!