Piercinget szeretnék lövetni, lehet néhány kérdésem?
Figyelt kérdés
az ajkamon nagyon fájna?
melyik helyet ajánlanátok, hol csináltassam?
kb mennyibe kerülne, ha általánosságban nézzük?
ha már elmúltam 16, de a szüleim nem szeretnék, várnom kéne amíg nagykorú leszek, vagy mivel a törvény az én oldalamon áll szabad az út?
2016. ápr. 10. 02:57
1/4 anonim válasza:
Én a westendbe csináltattam mindkért piercingemet. Picit drága de megérimert nagyon jó munkát végeznek.
Ha még nem múltál el 18 akkor kell hozzá szülői beleegyezés. Én a 18. szülinapom előtt egy héttel csináltattam az első piercingemet és kértek hozzá szülői belegyezést
2/4 anonim válasza:
ez attól függ hogy mi áll jól neked :)
nekem ami tetszik lányokon az a köldök,nyelv,orrkarika, meg a fülbe néhány. de egyébként van akinek jól áll oldalt lent az ajak pc :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem 16 évesen még kicsit fiatal vagy hozzá, várj még vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!