Szerintetek jól nézneki egy nöi csuklon ha szép betütipussal rá lenne tetovalva az hogy "Rebel" (Lázadó)?
Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 18:45
11/16 anonim válasza:
Szerintem egy olyan emberen, aki visszahúzódó, nevetségesen mutat (wtf!?) :D Mondjuk, ha tényleg "rebel" vagy, akkor is...
12/16 anonim válasza:
Jajj kitalálom miért... mondjuk bulis vagy, meg nem tetszik a rendszer meg ilyen hülyeségek és majd ettől menő leszel ha felnyomod instára vagy face-re.
Ezek a tetkók értelmes társaságban inkább cikik mint menők, de van az a szint akinél ezzel is sztárnak lehet lenni.
13/16 anonim válasza:
Az, hogy máson is van kit érdekel?
Találjatok már ki olyat, ami a több százmillió ember közül egyiknek sincs vagy legalább ahhoz hasonló...
Inkább ez a szöveg az unalmas, hogy tucat, nem pedig az, hogy valaki ilyet akar magára.
14/16 A kérdező kommentje:
Hat visszahuzodo az pont nem vagyok, de inkabb egyetertek itt mert nem akarlak visszakuldeni anyadba, meg igazabol erdekelt a velemenyetek. :DDD
2016. márc. 30. 22:27
15/16 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Mibe nyilvánul meg a lázadóságod?
16/16 attisattis válasza:
Csak úgy általánosságban, minden szöveges felirat tetkó gáz, én azt javaslom, hogyha szeretnél tetováltatni, akkor menj el egy igényes szalonba, ahol képzett művészek terveznek neked egyedi tetoválást. Odafigyelnek hogy esztétikus legyen és arra is hogy a jelentése is az legyen amit te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!