Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Budapesten jó tetováló szalon,...

Budapesten jó tetováló szalon, ahol a kiskorúakkal is elnézőek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy tetoválást, persze olyat, ami nekem sokat jelent. Anyukám beleegyezett, szóval nincs gond. Azt nem tudom, hogy hova, mert olyan helyet szeretnék, ami látványos, de ha akarom el is tudom takarni. Illetve kellemesebben érezném magam, ha nő tetoválna.

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 20. 11:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
queen of hearts tattoo. csak csajok vannak, nagyon szepen dolgoznak en imadom a stilusukat is. legszivesebben az egesz testemet megcsinaltatnam velük :D amugy meg adnak tanacsot ha van egy elgondolasod ök megcsinaljak es ha megkerdezed megmondjak hogy szerintük hol nezne ki jol. amugy bordan szerintem nagyon szep tud lenni es az elegge takarasba van munkahoz viszont nyyaron villoghatsz vele :D
2016. márc. 22. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!