Szerintetek? (lent)
Figyelt kérdés
Magamra tetováltassam az om jelet, nem divatból, hanem a jelentése miatt?2016. márc. 4. 16:55
1/4 anonim válasza:
ahah... nem divatból.. na persze...de olyan tetoválás lesz a testeden amilyet akarsz, legfeljebb idiótán néz ki, hogy te vagy a 12345182736482 ember akinek ez van a testére pingálva.
2/4 A kérdező kommentje:
még amugy senkin nem látam :'D
2016. márc. 4. 17:16
3/4 A kérdező kommentje:
De amúgy már mindenböl van valakin..
2016. márc. 4. 17:16
4/4 anonim válasza:
Nekem vagy 6 kollégámon van ilyen tetkó...Kinek hol, kinek milyen színben, de ők is azt mondogatják, hogy nem divatból van..:) az egyik kolléganőm éppen a napokban intézte el, hogy lézerrel eltüntessék. Jövőhéten már megy is..Azt mondta azért szedeti le, mert amióta megvan neki minden 3-dik emberen ezt látja..
Amúgy ha az ember vesz valamit, vagy hord valamit, utána állandóan észreveszi másokon, vagy máshol.
Így vagyok pl: az autóval. Amíg nem volt kocsim, fel sem tűnt, hogy milyen autók vannak az utakon. Amikor meglett az autóm, azóta azt látom, hogy minden 5-dik autó ugyanolyan márkájú mint az enyém...na ilyen a tetkó is. Amíg nincs észre sem veszed másokon. Amikor megvan, mindig szembe jön veled..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!