Fiúk mi a véleményetek egy tetovált lányról?
Kedves 10. illetve 11. válaszoló!
Kérlek titeket, hogy tartsátok be a gyakorikérdések.hu szabályzatát és a netikettet!
Sajnos az ilyen provokatív, veszekedő válaszokat jelentenem kell.
Kedves kérdező!
Első kérdésedre a válaszom:
Nekem személy szerint bejönnek a kicsit bevállalósabb lányok. A tetoválásokat szeretem, viszont vonzódásom felé nem egyszerűen a divat miatt akad, hanem szeretem látni benne a művészi alkotást is. Nem mindenképp kell jelentéssel bírjon egy-egy tetoválás, de ha már tetoválás, akkor legyen kidolgozott, igényes munka. (Még akkor is ha egy minimal, vagy tribal!)
Egy tetovált lány nem mindenképp rossz "kislány". Rengeteg tetovált embert ismerek, akiknek normális erkölcsös értékrendje és élete is van. (Van köztük orvos, mentős, nővér, tűzoltó, buszvezető, sőt, akad köztük, aki a bolygónkért küzd, de akad olyan is, aki az autista gyermekekért. Van köztük vallásos, családos, egyedülálló egyaránt.) Persze akadnak olyanok is, akik a sztereotípiának eleget téve csak "vagány" vagy "menő" okból tetováltatott. Volt aki megbánta, volt aki nem.
Szóval nem a tetoválása miatt vagyok egy nővel, hanem önmagáért. Nem minden a külső!
Én is csináltattam már. Van akinek tetszik, van akinek nem. Lényeg, hogy nekem igen. Amúgy pedig férfi lévén az év 80-95%-ban nem látszik belőle semmi sem, mert nem félmeztelen járom a várost ;)
Fájdalom szinten... volt ahol fájt, de volt, ahol csak kellemes bizsergés volt (azaz még kellemes is). Ahol jobban fájt, az a csípő melletti terület. Hát középen annyira nem volt vészes. Viszont tarkón, gerincvonalon hátközépig alig éreztem valamit.
Akinek alacsonyabb a fájdalom küszöbe, annak célszerű fájdalom csillapító krémet használnia közben. (A legtöbb szalonban már lehet kérni némi felárért - 500-1000 Ft.)
Mit is írhatnék még?
Aki szereti a tetoválásokat, annak, ha igényes, szép munka, akkor tetszeni fog. Ha rossz minőségű, silány, akkor nem. Az akinek semleges, annak úgyis semleges marad. Aki pedig alapból undorodik tőle, annak a véleményét nehéz megváltoztatni (vagy nem lehet).
Néhány jó tanács:
Ne tetováltass, ha babát vársz, vagy épp megjött a havid, illetve ha épp beteg vagy. Miért ne? Mert ilyenkor érzékenyebb a tested és kevésbé tűröd jól.
Tetováltatás előtt mindenképpen egyél valamit, de ne edd tele magad! Legyen nálad egy kis csoki vagy szőlőcukor, ha esetleg leesne a cukrod és egy kis ásványvíz, ha a vérnyomásod.
Feleslegesen ne izgulj, ne legyél stresszes. Ne igyál előtte alkoholt, és ne vegyél be fájdalom csillapítót sem. Egyik se segít. Legyél kipihent.
Fontos, hogy jól érezd magad, így könnyebb kibírni az a kicsi kellemetlenséget is. (Azaz azt, hogy kb az első 5-10 perc rossz, illetve ha több órás a minta akkor a 3-4 óra után már fáj.)
Remélem így tiszta minden ;) remélem segítettem!
Bármi kérdésed lenne a válaszommal kapcsolatban, csak írj privátban!
hát figyelj ha értelmes valaki nem fog lenézni miatta..
de aki értelmetlen lenéz ha nem tetszik a ruhád neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!