G. Gabriella kérdése:
Olvastam a tetoválós ajánlásokat. Ismer valaki olyan tetoválót, akinek a mexikói halál Angyala" arc! , jól megy és imádja varrni"? Gyönyörűek a rózsái? (Karra szeretném) Gabi
Figyelt kérdés
#tetoválás #karra
2016. febr. 17. 21:30
1/3 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hol laksz, de én Győrben a silver tattoot bátran ajánlom, azon belül is Kriszt. A Facebookon meg tudod nézni a munkáikat.
2/3 Nuvolyna válasza:
de ha mész, szerintem inkább Muerte tetoválást kérj, úgy inkább az látszik, hogy tudod is a történetét annak, amit magadon hordanál: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
A sors' furcsa fintora, hogy az első lányom vak és fogyatékos, mert macskát simogattam 10 hetes terhesen... Van egy kissé gyermeki arc, persze felnőtt (a Santa Muertéből)! Ez fogott meg! Meglátom ezt az arcot..,ez egy szép arc.., a csukott szemét.., és kész... Ott az életem része...
2016. febr. 19. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!