Pphonda kérdése:
Tetoválás utáni napok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem tanácsokat adni, hogy hogyan kéne bánni friss tetoválással? Milyen kenőccsel kenjem? A legfontosabb kérdésem, hogy tesizhetek e ??? Ha nem, meddig
Holnap megyek tetováltatni, ma szeretnék edzeni, ha izomlázam lesz, befolyásolja valamennyire a tetoválás folyamatát? (Pl. fájdalmasabb lesz?)
Köszönöm szépen a valaszokat. :)
2016. febr. 12. 14:17
1/5 anonim válasza:
Az edzes nem befolyasolja.
Tetovalas utan a biztonsag kedveert 3 napig ne erje viz, legyen rajta folia es Bephanten Plus kenoccsel kezeld mindig amikor foliat cserelsz.
2/5 anonim válasza:
Érheti víz, sőt le is kell mosni... Áztatni nem szabad !
De amúgy a tetováló úgy is elmond minden tudnivalót...
3/5 anonim válasza:
Úgy kezeld, ahogy a tetováló mondja, ugyanis arra vállal garanciát.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :*
2016. febr. 13. 18:07
5/5 valakiasokközül válasza:
Tetoválás után hazamész, lemosod a kezed szappanos vízzel (nem áztatod!), óvatosan leitatod róla a vizet. Bepanthen Plust használj! Az a legjobb. Bekened vele, vékonyan..épp hogy megcsillanjon. Én esténként szoktam csak befóliázni, illetve ha megyek valamerre/ruha ér hozzá. Ha itthon vagyok, akkor szabadon hagyom, ugyanis úgy sokkal jobban varrosodik. Fóliát 3-4 óránként cserélj. Este nyilván nem kell azért külön felkelned..reggelig kibírja. 3 éjszaka után már felesleges fóliázni. Ha bevarrosodott ne kapard a tetoválást, a sebet. Akkor lesz igazán szépen legyógyulva, ha magától potyognak le varrosodott részek. Tesizni ne tesizz míg fóliázva van, mert aláizzadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!