1/11 anonim válasza:
Nem néznélek le,mert nem ismerlek, de ha a férjem akarna ilyet magára varratni akkor rosszul lennék.
2/11 anonim válasza:
pasimon nem tetszene, másokon nem zavar, ő dolguk
3/11 A kérdező kommentje:
és fő ok lenne hogy elutasítsatok?
2016. febr. 8. 18:12
6/11 anonim válasza:
Ez egy hót jó tetoválás, sokkal sokkal sokkal rosszabbra számítottam.
7/11 anonim válasza:
Nálam is kizáró ok lenne. Nem a tetoválás ténye zavar, hanem ez a konkrét minta.
8/11 anonim válasza:
Ha emellett egyébként egy normális ember vagy, normális értékrenddel, nekem nem lenne kizáró ok. Jól néz ki, a minta nem az én világom, a helye nem a legjobb szerintem, de ez magánvélemény. Mindenesetre biztos nem néznélek le miatta. Ameddig nem önkényuralmi jelképeket meg gyűlöletkeltő dolgokat tetováltat magára valaki, addig ki vagyok én, hogy ennyi alapján ítéletet mondjak?
9/11 A kérdező kommentje:
Rocker vagyok:'D már oviba is tankcsapdát halgatam :o
2016. febr. 9. 09:50
10/11 anonim válasza:
Ha normális helyen varratod fel, és igényesen néz ki, akkor abszolút nem néznélek le, nekem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!