Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy van az alkalom belső felém egy eléggé nagy tetoválás?
16 éves lány vagyok. Van egy viszonylag eléggé nagy tetoválás a jobb alkalom belső felén. Hosszú ujjú pólót illetve pulcsit szoktam hordani még bent a lakásban is, mert tartok tőle hogy észreveszik és balhé lesz. Eleinte nagyon tetszett a tetkó, viszont minél többet aggódok azon hogy mi lesz ha.. hogy már lassan úgy kezdem érezni hogy megbántam. Sajnos nem vagyok benne egészen biztos hogy tudok erről velük beszélni. Amikor csináltatam azt mondtam, hogy: - egyszerűbb bocsánatot kérni, mint engedélyt. Viszont most egyre többet idegeskedek és nem tudom mi tevő legyek. 2 éven keresztül rejtegessem vagy álljak oda és mondjam, hogy van egy tetoválásom?
A szüleimnek egyáltalán nincsen ezért is aggódók, hogy nem fogják megérteni az indokaimat, hogy miért is csináltatam, főleg ilyen fiatalon.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Előbb utóbb meg kell mondanod.Ha ők veszik észre véletlen akkor még azért is szorulsz,mert "hazudtál".
Hamar túl leszel ha elmondod ,bűnbánó arcot vágsz kicsit pityeregsz és meg bocsát anyuci és apuci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!