Fiúk! Mondanátok olyan tetoválásokat amiket szexinek tartotok egy lányon?
Egyik se
Pc-ből is max a köldök ami szép.
9:
Leírtam a tapasztalatom, nem azt, hogy 1 olyat találtam, hanem általában akikkel ismerkedtem, szokták szeretni a tetoválásokat.
Nem kell sajnálni senkit, akinek a tiedtől eltérő a véleménye.
Nekem nőként tetszik pasikon, nőkön egyaránt. Ez nem azt jelenti, hogy csak tetováltat választanék, de azt utálom, ha valaki a véleményét rá akarja erőltetni másokra.
Utolsó:
Azzal, hogy én kénytelen vagyok egy tetovált karácsonyfával szexelni, azzal pont, hogy TE kényszeríted rám a Te izlés(telenség)edet.
Ízléstelenségnek nevezni valamit, ami NEKED nem tetszik... Ízléseken való vitatkozás. Felnőtt ember már felfogja ép ésszel, és tiszteletben tartja, hogy valaki szereti a lekváros palacsintát pl, míg más nem, attól egyik se jobb, vagy rosszabb.
De ki mondta, hogy neked szexelned KELL tetovált nővel? Nem kellesz te ahhoz, ezer-millió másik ember van, aki megteszi.
Én sem akarok szexelni pl kék szeművel, fél karúval, kis pöc$űvel, elhízottal, öregemberrel és még sorolhatnám. De ez a magán véleményem, nem ócsárolom őket, és tiszteletben tartom, ha valaki épp velük akar.
Tüzet oltani moslék is jó.
Az ágyban leszarom, hogy egy nő tetovált. Amúgy mindenkinek szíve joga úgy elbaszni a testét ahogy akarja, negyven évesen úgyis megbánja.
A tetovált egyének többsége önbizalomhiányban szenved.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!