Meddig kenegessem bepanthennel a tetoválást?
Figyelt kérdés
Első tetoválás, felkaron található.
5 napos, már hámlik szépen, meddig kell kenegetnem?
lemosom és bekenem de mikor már bekenem akkor ugye úgy nem tudom bekenni hogy ne hozzon el valamennyit...
lemosom vízzel, felitatom és utána kenegetem vékonyan
köszi
2016. jan. 24. 13:03
1/11 anonim válasza:
tetoválóstól kérdezd meg. Nyilván mondta
2/11 A kérdező kommentje:
kis kártyát kaptam azon olyan van, hogy
reggel este zuhanyozd le, lagyos vízzel, óvatosan töröld szárazra, majd kend be bepanthen krémmel..
2016. jan. 24. 13:16
3/11 anonim válasza:
nemtom de ha már nem kel este ak is kend be v 1 honapig sztem biztos ami biztos
4/11 A kérdező kommentje:
de mikor kenem jön le vele a bőröm is mert ugye hiába óvatosan kenem nem lehet máshogy.. ez baj esetleg?
2016. jan. 24. 19:16
5/11 anonim válasza:
10 napig, utána testápolóval kenegesd, ha száraznak érzed.
6/11 A kérdező kommentje:
hámlik szépen meg minden, viszont az mitől van, hogy egy részen is lehámlott ahol vékony kontúr van és a kontúr egy része kb eltűnt teljesen... nem vakargattam meg semmi
2016. jan. 25. 19:53
7/11 anonim válasza:
Előfordul, hogy egy kis részen kidobja a festéket a bőr, a teljes gyógyulás után menj vissza a tetoválóhoz, az első korrekciót általában ingyen meg szokták csinálni.
8/11 A kérdező kommentje:
még nincs kész, tehát még lesz 1 alkalom úgyis vissza kell mennem:D
2016. jan. 26. 14:03
9/11 anonim válasza:
Én nem rég csináltattam 4 napig kentem :)
10/11 anonim válasza:
A négy napot én nagyon kevésnek érzem. Két-három nap fólia, aztán csak kenni, amíg le nem hámlott teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!